A 2010-es X-Faktor gyönyörű testvérpárjára voltak: a Nyári lányok így néznek ki ma

Emlékszel még a Nyári lányokra a 2010-es X-Faktorból? A Summer Sisters duó tagjai így néznek ki ma.

Nyári Aliz és Nyári Edit
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyári Edit és Nyári Aliz a 2010-es X-Faktor színpadán tűntek fel, Summer Sisters nevű duójukkal próbálták lenyűgözni a mentorokat.

Nyári Aliz és Nyári Edit

Az elmúlt 14 évben ugyan keveset hallhattunk a Nyári lányokról, körülöttük azonban javában zajlott az élet. A gyönyörű testvérpár idősebb tagja, Nyári Edit már Dráfi Kálmán hegedűművész boldog felesége és két gyermekük büszke édesanyja. 2018 szeptemberében kötötték össze életüket, kisfiuk, Kálmán Emánuel 2019-ben, kislányuk Edit 2021-ben látta meg a napvilágot. 

Ugyan az X-Faktorban nem érték el céljukat, zenei karrierjük a mai napig szépen ível felfelé. Édesapjuk, Nyári Károly zongoraestjein állandó fellépők, az eseményeken rendszerint gyönyörű ruhába bújva, angyali hangjukkal nyűgözik le az érdeklődő közönséget.

Június elején a Budapesti Kongresszusi Központban adtak nyárindító koncertet, Aliz fehér, nővére, Edit pedig tűzpiros estélyit öltött. A gyönyörű testvérpárnál mintha megállt volna az idő, 14 év távlatából is időről időre lenyűgözik követőiket szépségükkel. 

A 2019-es X-Faktor gőztese volt: Ruszó Tibire alig ismerni rá

Ruszó Tibi 2019-ben nyerte meg a tehetségkutatót, azonban az élet komoly akadályokat állított elé.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük