Fotó! Elbűvölő nővé érett Növényi Norbert nagylánya, Xénia
Nemrég született meg Növényi Norbert harmadik gyermeke, de ne feledkezzünk meg Xéniáról sem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy Növényi Norbert a közelmúltban mutatta meg harmadik gyermekét, a kis Nándit, aki bizony öt hónapos kora ellenére már legalább olyan vasgyúró, mint olimpiai bajnok édesapja.

A világhírű birkózó nem aggodalmaskodott, hogy 53 évesen megint apa lett, ami érthető is, hiszen egy csöppség érkezése a családba mindig nagy örömmel jár. De az évek sajnos túl gyorsan suhannak el, ami ellen senki sem tehet semmit.

Gyorsan szaladnak az évek

Ha ugyanis kiszámoljuk, kiderül, hogy amikor Nándi érettségizik, apukája már 71 éves lesz, fia diplomaosztóján pedig közelebb jár majd a nyolcadik, mint a hetedik ikszhez. Persze felesleges ilyesmiken tipródni, fő a boldogság és a szeretet.

Növényi Norbert számára pedig nem sok újdonságot tartogat az apaság, hiszen van már két idősebb gyermeke. Közülük a 27 éves Xéniát a napokban az RTL Klub A széf című vetélkedőjében ismerhették meg a nézők.

Kerülte a reflektorfényt

Joggal lehet büszke az 1980-as moszkvai olimpia aranyérmese Xéniára, hiszen lánya igazán elbűvölő és csinos nővé érett az elmúlt évek során. A fiatal hölggyel korábban nem sokat találkozhattunk, hiszen Xénia többnyire elkerülte a reflektorfényt.

2007-ben azonban kivételt tett, és elkísérte a szilveszteri ügetőre édesapját, azok után, hogy tíz év párkapcsolat után Növényit állítólag elhagyta párja, a nyomozóként dolgozó Kállai Mariann.

Ami pedig a vetélkedőt illeti: Növényiék végül alulmaradtak Istenes Bennel és édesapjával, Istenes Lászlóval szemben, de a műsorból kiderült például, hogy a Vörös zsaru című filmben Arnold Schwarzenegger kíméletlenül letépte Növényi műlábát.

Ha másért nem, ezért az emlékezetes jelenetért biztosan érdemes újra megnézni a filmet.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük