15 évvel ezelőtt bombázó volt a magyar műsorvezető! Ma alig ismerni rá Nócira

Czifra Noémire az utóbbi időben rájárt a rúd.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cifra Noémire, az RTL Klub egykor legdögösebb műsorvezetőjére alig ismerni rá. Nócit megviselte, hogy az elmúlt két évben bírósági ügyével került címlapra, május 29-én pedig közokirat-hamisításért jogerősen öt hónap börtönbüntetést kapott, két évre felfüggesztve. A TV2 Aktív című műsorában azt nyilatkozta, számára az okirat-hamisítás azt jelenti, hogy valaki otthon csalás szándékával összetákol egy hamis igazolványt. Esetében erről szó sem volt.

A hamisítási ügy egy 2012-es bírósági ügyéhez kapcsolódik, amiben egy évvel ezelőtt az ittas vezetés vádja alól felmentették. Három éve, december 8-án az M0-áson a középső sávban, az álló autójában találtak rá Nócira ittas állapotban. Mint nyilatkozta, kifogyott a benzinje, a telefonja lemerült, a hidegben így elkezdett vodkát inni. Később arra sem emlékezett, hogy a rendőrök elvették a jogosítványát.

- Arról, hogy az én jogosítványomat ittas vezetés gyanúja miatt a helyszínen elvették, erről én mind a mai napig nem kaptam semmiféle hivatalos feljegyzést a rendőrségtől - mesélte.

Azt feltételezte, akkor jár el helyesen, ha igényel egy új jogosítványt. A kérvényét elfogadták, az új jogosítványt átvette. A bíróság szerint azzal, hogy elveszettként jelentette be a bevont jogosítványt, félrevezette a hivatalt, ugyanakkor rendőrségi mulasztásokat is megállapított, például akkor, amikor Cifra Noéminek nem adtak a jogosítványa bevonásáról jegyzőkönyvet. Nóci védtelennek tartja magát, még nem döntötte el, hogy fellebbez-e a bíróságon.

Nem Nóci az egyetlen magyar sztár, aki bírósági ügyével került címlapra. Nézd meg, kik ők!

Az RTL Klub egykori műsorvezetőjét alig ismertük fel

Bizonyára sok tévénéző emlékszik Nócira, az RTL Klub egykori műsorvezetőjére. 2002-ben a Való Világgal vált ismertté, ő vezette az első két széria háttérműsorát is. Amikor a BeleValóVilág 7 stúdiójába érkezett, alig lehetett felismerni. Nézd meg képes összeállításunkban azokat a műsorvezetőnőket, akikért egykor egy ország rajongott, de ma már nincsenek képernyőn!

Ezt is szeretjük