Nkuya Sonia újra terhes! Már a 6. hónapban van a Megasztár egykori énekesnője
Második babáját várja Nkuya Sonia, a Sugarloaf énekesnője.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Második gyermekével terhes Nkuya Sonia, a Sugarloaf zenekar énekesnője, árulta el a Kiskegyednek.

Nkuya Sonia ezúttal is kislányt hord a szíve alatt, már a neve is megvan
A Sugarloaf nyári fotózásán még nem mindenkinek tűnhetett fel a babapocak

A 25 éves énekesnő két évvel ezelőtt kislányáért folytatott küzdelmével került a címlapokra.

Nkuya Sonia újra terhes

A 2010-es Megasztár felfedezettje 2012 februárjában Londonban hozta világra kislányát, Anabellát, ám párjával már a gyermek születése előtt megromlott a kapcsolatuk. Az énekesnő végül konzulátusi segítséggel hazaköltözött kislányával, ám volt párjával az elmúlt években folyamatosan harcolt azért, hogy a kislány vele, Magyarországon nőhessen fel.

A pereskedés vége az lett, hogy egy bírósági döntés értelmében Sonia kénytelen volt visszaköltözni Angliába, ahol kislánya a világra jött.

- Az elmúlt másfél évhez képest most a legkiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk a kislányom édesapjával. Én a kislányommal és édesanyámmal vagyok kint Angliában, sokat találkoznak, most is éppen nála van - mesélte áprilisban a TV2 Mokka című műsorában.

Az énekesnő Angliában pincérnőként helyezkedett el, de itthoni, énekesnői karrierjét sem adta fel, hazautazott Magyarországra, amikor a Sugarloaffal felléptek. Végül sikerült újabb egyezségre jutnia a párjával, így Anabella itthon élhet édesanyjával, de édesapjával is tartja a kapcsolatot.

Nkuya Sonia gyermekéért folytatott kálváriája után újra boldog, második gyermekét várja új párjától, aki szakács, és két évvel ezelőtt ismerte meg. Krisztián háromszoros apuka lesz, neki ugyanis már született két fia. Az énekesnő a hatodik hónapban van, a csöppséget novemberre várja.

- Nagy az öröm, hogy még egy kislánnyal bővül a család, az ultrahang szerint ugyanis kislányunk születik. Már nevet is választottunk: Norina Niké. Anabellának is két neve van, a második Aphrodité - árulta el a Kiskegyednek.

Fotó: Facebook/Sugarloaf zenekar offical facebook

Ezt is szeretjük