3 éve még lángolt a szerelem! A Megasztár énekesnőjének megkeseríti az életét az exe
Nkuya Sonia kálváriájáról mesélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindent felperzselő érzelmekkel indult Nkuya Sonia és volt párja kapcsolata, mára azonban egymással harcolnak a volt szerelmesek.

Nkuya Sonia ma civilként dolgozik
A Megasztár 4 egyik döntőse volt

A kapcsolatból gyermekük is született, a Megasztár 4 felfedezettje a kis Annabella miatt kénytelen harcolni exével.

Tönkrement a kapcsolatuk

Nkuya Soniát három hónap ismeretség után jegyezte el párja 2011 májusában. Az esküvőt az év őszére tervezték, de akkorra az egzotikus külsejű énekesnő már öt hónapos terhes volt, így azt elhalasztották.

A pár még gyermekük születése előtt Londonba költözött, mert Mátyás ott kapott hangtechnikusi állást. Annabella 2012 februárjában látta meg a napvilágot, addigra azonban a jegyesek kapcsolata igencsak megromlott.

- A problémák már akkor elkezdődtek, amikor én várandós voltam. Ezek után szerintem nem is volt olyan hét, amikor ne veszekedtünk volna, egészen a kislány születésétől fogva odáig, hogy eljöttem - mesélte a 24 éves édesanya az Aktívban.

Fél évvel ezelőtt úgy döntött, kilép a kapcsolatból, és hazaköltözik, ez azonban nem ment könnyen.

Pereskednek a kislányért

- Mivel visszatartotta Annabella útlevelét, a konzulátuson kellett segítséget kérnem. Ott tisztában voltak a problémámmal, kaptam egy, a kislány részére szóló, egy hónapos, egyszeri kilépést biztosító, Angliából Magyarországra jövetelt elősegítő okmányt - idézte fel.

A problémák a hazatérés után sem oldódtak meg, mert apai beleegyezés hiányában nem tudja gyermekét az állandó lakhelyére bejelenteni, így sem orvoshoz, sem közösségbe, vagyis bölcsődébe sem tudja vinni.

- Elképzelni nem lehet, milyen az, ha az embernek van egy beteg kisgyereke, és nem tudja orvoshoz vinni  - mondta kétségbeesetten.

Nkuya Sonia jelenleg egy étteremben dolgozik, a kasszát kezeli, de az énekesi pályától sem köszönt el. Az édesanyjával él együtt, ő vigyáz Annabellára, amikor Sonia dolgozik.

Volt párja Londonban maradt, és szeretné megszerezni a kislány felügyeleti jogát, ezért a szülők peres úton küzdenek Annabelláért. A legutolsó tárgyalást kedden napolták el, így a gyermekért folytatott harc még mindig nem zárult le.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük