Végre rátalált az igazira? Titokban eljegyezték a Megasztár énekesnőjét
Nkuya Sonia és kedvese terveik szerint ősszel szeretnének az oltár elé állni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az eljegyzés általában gyűrűvel történik, ám Nkuya Sonia és rapper kedvese, Mezei Mátyás - alias Mat Diamond - rendhagyó és kissé fájdalmas módon pecsételték meg szerelmüket a közelmúltban.

Az Aktív stábja is jelen volt, amikor a pár egy tetoválószalonba ment, ahol egy igazán romantikus tetoválással jegyezték el egymást.

Szívek és kezdőbetűk

Mint az interjúból kiderült: egy szív alakú tetoválás került mindkettejük csuklójára, benne nevük kezdőbetűivel - a művelet során azonban kisebb nehézségekbe ütköztek.

Sonia nem tagadta, hogy egy kicsit félt, mivel a közeli inak miatt ezen a helyen kellemetlen a tetoválás, ám szerelme kezét fogva végül hősiesen tűrte a műveletet.

- Ez egy olyan érzés, ugye, mert hát az inaknál van, és a tű nagyon vékony, ezért olyan, mintha karcolnának az emberbe, és hogyha egy kicsit többször megy át egy helyen, akkor az kellemetlen, de amúgy elviselhető érzés - nyilatkozta.

A Megasztár negyedik szériájának felfedezettje nagyon boldognak tűnt párja oldalán, és azt is elárulta, hogy őszre tervezik az esküvőt.

Nem volt szerencséje a pasikkal

A jelek szerint Nkuya Sonia tehát végre megtalálta a boldogságot Mátyás oldalán, amit igazán megérdemelt már, hiszen előző párkapcsolatai korántsem alakultak valami fényesen.

2010 áprilisában azért szakított pasijával két hét után, mert a férfi rendszeresen zaklatta őt, összetörte a mobiltelefonját, sőt, még kezet is emelt rá a viták hevében!

Az énekesnő nem titkolta el, hogy a végén már annyira félt, hogy gázspray-t hordott magánál, és többször ki kellett hívnia a rendőrséget is, mert úgy érezte, veszélybe került a testi épségbe.

Nyáron aztán a Megasztár castingján figyelt fel Kosár Szabolcsra, ám szeptemberben szakítottak, mert Sonia úgy érezte, hogy a sok munka miatt nem fér bele az életébe egy párkapcsolat.

Ezt is szeretjük