Váratlan fordulat! Visszatért a sorozatba a Barátok közt egyik szereplője

Németh Kristóf szerda este visszatért a Barátok köztbe.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Visszatért a Barátok közt egyik népszerű szereplője! Szerda este ismét a képernyőn üdvözölhették a sorozat rajongói a Kertész Gézát megformáló Németh Kristófot.

A 38 éves színész egy évvel az RTL Klub sikersorozatának indulása után, 1999-ben csatlakozott a Barátok közt stábjához, és vált a sorozat egyik meghatározó arcává. 2013 tavaszán aztán egy időre elköszönt a nézőktől: a történet szerint vidékre menekült a Som-Balogh Edina által alakított Nádor Kingával.

A 30 éves színésznő már július elején visszatért a Barátok köztbe, mégpedig sorozatbeli kislányával, Magdikával a karján.

Kertész Géza annak idején a drogkartell tagjai elől menekült el a fővárosból, így élete továbbra is veszélyben van, újbóli megjelenése a Mátyás király téren valószínűleg nem várt bonyodalmakat fog hozni. Az édesanyjáról elnevezett Magdika vér szerint nem az ő gyereke, de sajátjaként szereti. A kislány apja Bokros Ádám, aki erről mit sem tud - ez a szál is kibontásra vár.

Fotó: RTL Klub/Nagy Botond

A 2014-es VIVA Comet sztárpárjai

Az idei VIVA Comet-gála egyik legcsinosabb sztárja Som-Balogh Edina volt. A Barátok közt színésznője a férjével jelent meg. Nézd meg a díjkiosztó sztárpárjait!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük