Bűbájos fotó! Németh Kristóf kisfia igazán tündéri kis picur
Németh Kristóf első gyermeke három évvel ezelőtt született meg, a házaspár azonban még legalább kettőt szeretne.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amíg fut az RTL Klubon a Barátok közt, addig Németh Kristóf sokak szemében Kertész Géza marad. A népszerű szappanopera sztárja pedig fiatalon kezdte a színészetet, 13 évesen kapott szerepet 1988-ban a Szántó Erika rendezte Gaudiopolis című filmben.

Ami pedig a családalapítást és gyerekvállalást illeti, a 34 éves színész 2007 júliusában vezette oltár elé szerelmét, Nikolettet, amit az akkori beszámolók szerint egy nyolcmillió forintos lagzi követett, illetve egy intim nászéjszaka Balatonalmádiban.

Nehezen adtak nevet kisfiuknak

A házaspár első gyermeke néhány hónappal később, november 7-én született meg, és a Lőrinc nevet kapta szüleitől. A népszerű sorozatsztár elmondta, hogy mindvégig jelen volt az örömteli esemény során, a kis csöppség keresztnevét pedig csak a világrajövetelét követő órákban sikerült kiválasztaniuk.

A szerelmespár boldogságát azonban egy szomorú családi esemény árnyékolta be: 2008 februárjában ugyanis hosszú rákbetegség után elhunyt Kristóf édesapja, akinek hamvait szűk családi körben szórták szét a Kis-Svábhegyen.

Első szava a prosztata volt

A kis Lőrinc - vagy ahogyan becézik, Lóci - igazán tündéri picur, akinek első szava egészen elképesztő módon nem a papa vagy a mama, hanem a prosztata volt.

Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen Kristóf felesége akkoriban orvosi egyetemre járt, emiatt elképzelhető, hogy a kicsi gyakran hallott ilyen jellegű szavakat.

Ami pedig a jövőt illeti, a pár nem titkolta el, hogy a tökéletes családi idillt három gyermekkel képzelik el, ezért aztán az elkövetkezendő évek során előfordulhat, hogy újabb csöppségekkel bővül majd a család.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük