Fotók! Náray Erika 40 fölött is ellenállhatatlanul vonzó

Náray Erika nemcsak kiváló színésznő és szinkronszínész, hanem tehetséges énekesnő is.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Náray Erika hazánk egyik legsokoldalúbb színésznője, aki kiváló színházi és filmes alakításai mellett gyönyörűen énekel, arról nem is beszélve, hogy szinkronszínészként is több tucatnyi sorozatban és filmben hallhattuk jellegzetes hangját.

A 42 éves Náray Erikáról készült fotókat látva nehéz elhinni, hogy a csinos színésznő már 40 fölött jár, ugyanis korát meghazudtolóan fiatalos és elbűvölő, egy évtizedet simán letagadhatna korából.

New Yorkban tudta meg, hogy terhes

Arról se feledkezzünk meg, hogy az X-Akták című sorozat Scully ügynökének magyar hangja már anyuka is. New Yorkban tudta meg - ahová angolt tanulni ment -, hogy terhes, kislánya, Kamilla pedig 2000 szeptemberében látta meg a napvilágot.

Mint említettük, Náray Erika nemcsak kiváló színművész, hanem tehetséges énekesnő is. Az egri születésű Erika ugyanis az Egri Tanárképző Főiskola Gyakorló Zenei Általános Iskolába járt, és nyolc évig csellózott. 1996-ban szerzett diplomát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán.

Kiváló jazzénekesnő

A kilencvenes években két együttesben is énekelt: 1991 és 1995 között a Golden Era nevű formációban jazz-standardeket adott elő, 1995 és 1998 között pedig soult, funkyt és R&B-t énekelt a White Chocolate nevű bandában.

A musicalek és színdarabok mellett találkozhattunk vele az Állítsátok meg Terézanyut! című filmben is.

Szakmai elismerései közül színházi közönségdíjára, a Súgó Csigára a legbüszkébb, amelyet 2005-ben vehetett át.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük