Sírva rohant le a színpadról a magyar énekes! Élő adásban tört el nála a mécses
A Nox egykori sztárja ezért hatódott meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Tamás, a Nox egykori sztárja zokogva futott le a színpadról a TV2 Sztárban Sztár című élő műsorában.

Az énekes a kamerák és az élő felvétel ellenére sem tudta magában tartani könnyeit, így jobbnak látta távozni a színpadról.

Élő műsorban sírta el magát

A kereskedelmi csatorna egyik legkedveltebb esti show-ja a Sztárban Sztár, melyben magyar énekesek más hírességek bőrébe bújva mutatják meg tehetségüket. Ezúttal Szinetár Dóra a Nox együttes énekesnője, Péter Szabó Szilvia a bőrébe bújt.

Nagy Tamás, az együttes frontembere szintén részt vett a produkcióban, amely fergetegesre sikerült. A dal után, amit imádott a közönség, Friderikusz Sándor megkérdezte a táncos-énekest, hogy érezte magát a szám alatt.

Az énekes először is megköszönte a csatornának a lehetőséget, hogy négy és fél év után ismét színpadra állhatott ez a produkció, ám nem tudta folytatni mondanivalóját. A meghatottságtól elakadt a szava, és potyogni kezdtek a könnyei.

Lerohant a színpadról

Érthető, hogy az énekes nem szerette volna, ha érzelmi kirohanását egy ország nézi végig, ezért úgy döntött, kilép a kamerák kereszttüzéből.

Nagy Tamásról köztudott, hogy nagyon megviselte, amikor a Nox szétszéledt, az ezzel járó trauma miatt az italba menekült.

Az életében bekövetkezett tragikus változás egyre több problémát okozott, depressziós lett, ingadozó lelkiállapota és alkoholizmusa miatt pedig a házassága is tönkrement. Ám mára nyíltan vállalja összes hibáját, több interjúban is elmesélte az itallal és a depresszióval folytatott küzdelmét.

Szerencsére úgy tűnik, hogy a legnehezebb időszakon már túl van, és kimászott a gödörből, ennek ellenére a régi emlékek még mindig érzékenyen érintik.

Fotó:TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük