Már nem titkolják! A sármos magyar színész összejött az X-Faktor énekesnőjével
Új sztárpár született: Nagy Sanyi és Gubik Petra összejöttek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Új magyar sztárpár született: a sármos magyar színész, Nagy Sándor összejött az X-Faktorban megismert énekesnővel, Gubik Petrával.

Egy lesifotós már október elején lekapta őket Gyulán, amint szerelmesen andalogtak.

Már nem titkolják

A két fiatal tehetség a hónap elején sem titkolta, hogy egy párt alkotnak, de magánéletükről eddig még nem nyilatkoztak. Először az RTL Klub Fókusz című műsorának kamerái előtt nyíltak meg.

Ebben kiderül, hogy bár a Madách Színház művésze és a 2012-es X-Faktor Like nevű lánycsapatának énekesnője régóta ismerik egymást, csak nyár elején kezdtek el randevúzni.

- Egyszer csak derült égből villámcsapásként ért mindkettőnket az, hogy mi lettünk egymásnak. Hihetetlen a dolog, közben meg ilyen nem tudom, mi ez, de jó nagyon. Olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást - árulta el a 33 éves színész.

Nyár óta nemcsak a magánéletük forrt egybe: Gubik Petra a tehetségkutató után a színházi karrierjét is elkezdte építeni, megkapta az Elfújta a szél című musical főszerepét, és jelenleg is játszik a Békéscsabai Jókai Színházban.

Mindketten színészkednek

Bekerült a Sugarloaf együttes énekesnőt kereső válogatójában a legjobb öt közé. (Mint ismert, Dér Heni augusztus elején jelentette be, hogy kilenc év után otthagyja a zenekart, és szólókarrierjére koncentrál - a szerk.)

Gubik Petra úgy véli, ha az együttes énekesnőjévé válhatna, akkor a színházi karrierjével és a szerelemmel együtt minden klappolna az életében, úgy érezné, minden a helyére kerül.

Nagy Sanyi sem panaszkodhat a karrierjére: a Madách Színházban épp az elmúlt hétvégén mutatták be a Poligamy című új romantikus musicalt, amelyben váltott szereposztással ő játssza a főszereplőt.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük