"A kislányom fontosabb a karriernél" Nagy Ervint megváltoztatta az apaság
Nagy Ervin kislánya mellett akart maradni, ezért egy évig nem vállalt új színházi szerepet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Színészként az ember a színpadon, a karakter bőrébe bújva gondolkodhat másképp egy problémáról, mint magánemberként.

Így van ezzel Nagy Ervin is, aki a Kaméleon című filmben például egy szélhámos szoknyapecért alakított, akinek fő mozgatórugója a pénz volt.

Kislánya mellett akart maradni

A jóképű színész civilben szintén fontosnak tartja az anyagi biztonságot, de élete egy pontján mégis feladta a munkát a családért.

A Katona József Színház művésze nagyon védi a magánéletét, de azt tudni lehet, hogy miután megnősült, és 2010 májusában megszületett a kislánya, egy évig csak az apaságra koncentrált.

- Egy éve született a kislányom, és emiatt akkor kikértem magam az anyaszínházamtól. Látni akartam, ahogy cseperedik. Nem akartam, hogy az legyen, hogy apu a színházban dolgozik, és kimarad mindenből - mesélte a szimpatikus sztárapuka az RTL Klub Reggelijének vendégeként.

Mindehhez persze az is hozzátartozott, hogy Ervin megengedhette magának ezt a lépést, hiszen biztos anyagi hátteret tudhatott maga mögött.

Vállalta a kockázatot

Ezért dönthetett úgy akkoriban, hogy futó darabjaiban továbbra is színpadra lép, de új előadást egy évig nem vállal. A gyakorló apuka szerencsének érzi magát emiatt, de elismeri, lépésében volt kockázat.

- Ezek fajsúlyos kérdések, és az ember szeret erről komolyan beszélni. De egyáltalán nem vagyok karót nyelt típus, inkább úgy mondanám, hogy felelősségteljes. Attól nem tartottam, hogy nem kellek majd, de azért mindig van az emberben egy kis bizonytalanság. Akkor azonban úgy éreztem, a kislányom ennél fontosabb - vallotta be 34 éves színész.

A dunaújvárosi előadó egyébként nem panaszkodhat, boldog magánélete mellett a szakmában is elismerik. Filmekben és színdarabokban egyaránt játszik, szinkronra is folyamatosan hívják.

A tehetséges színészt a tavaszi-nyári szezonban se kell nélkülözniük a rajongóknak. Ervin a Orlai Prudukciós Iroda darabjával, az Esőemberrel - melyben Kulka János a partnere - egész tavasszal és nyár folyamán is járja majd az országot.

Legújabb bemutatója, a Dilettánsok című Flaubert-darab szintén a Katona műsorán marad, a darabban a sztárapuka Foureau polgármester szerepében lép színpadra.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bálint

Ezt is szeretjük