Műteni kell! A magyar énekesnőt daganat gyanújával operálják
A megasztáros Nagy Adrienn egyik megváltozott anyajegyét hamarosan el kell távolítani.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korábban beszámoltunk arról, hogy Andor Évát, a TV2 csinos híradósát bőrrák gyanúja miatt kellett műteni, de szerencsére megnyugodhatott, mivel a szövettani vizsgálat kimutatta, hogy nem rosszindulatú daganatról van szó.

Most a Megasztár énekesnője, Nagy Adrienn került hasonló helyzetbe. Mint a TV2 Aktív című műsorából kiderült, lehet, hogy hamarosan őt is műteni kell.

Újra műteni kell

A 24 éves sztárnak különösen oda kell figyelnie magára, és a napozással is csínján kell bánnia, mivel a szokásosnál több anyajeggyel rendelkezik.

Ismeri a bőrrák veszélyeit, ezért rendszeres vendég a bőrgyógyász rendelőjében. A szűrővizsgálaton ezúttal kiderült, hogy az egyik anyajegyét hamarosan el kell majd távolítani, mivel megváltozott a formája a legutóbbi kontroll óta.

Egyelőre nem kóros az énekesnő állapota, de egy elváltozott anyajegy mindenképp óvatosságra int, mivel könnyen melanomához vezethet.

Ráadásul nem ez lesz majd az első eset, hogy Nagy Adrinak hasonló beavatkozás miatt kell orvoshoz fordulnia: korábban az arcáról távolítottak el egy problémás anyajegyet.

Nem látszik a heg

- Vissza kell mennem kontrollra, mert van most két olyan anyajegy a testemen, amiket lehet, hogy le kell vetetni. Volt már egy olyan, amit eltávolítottak az arcomról, egy kisebb vágást ejtettek, de abszolút nem látszik semmi, és nem is fájt - mesélte.

Az énekesnő ezzel együtt is szeret napozni, de ilyenkor fokozottan ügyelnie kell: magas faktorszámú naptejjel védi a bőrét, és háromhavonta jár bőrgyógyászhoz.

Hogy a műtétre mikor kerül sor, még nem tudni, mivel ez további vizsgálatok függvénye, egyelőre nincs ok az aggodalomra.

Fotó: TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük