Tényleg kövér volt? 10 kilót ledobott magáról a bájos magyar énekesnő
Nagy Adrienn, a Szinglik éjszakája című film betétdalának énekesnője kemény fogyókúrán van túl.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Adriennről - művésznevén egyszerűen Adri - feltehetően az ország többsége a Szinglik éjszakája című romantikus magyar film kapcsán hallott először.

A 21 éves kecskeméti lány énekelte ugyanis a négy egyedülálló nő kalandjairól szóló vígjáték főcímdalát.

Hízott, majd fogyott

Adri azóta sem tétlenkedett, hiszen a szólóalbum sikere után rögtön belevágott a nagylemez készítésébe.

Debütáló albuma végül 2010. november 12-én került a boltokba Eltűnnék veled címmel, rajta természetesen a már jól ismert Szinglik éjszakája slágerrel.

Ám nemcsak szakmai sikerek érték idén a fiatal énekesnőt, hanem egyéb fronton is fontos lépést tett előre.

Mint ahogy a Tabu TV riporterének elmesélte, sikerült leszoknia a dohányzásról! Ugyanakkor éppen emiatt át kellett térnie egy egészségesebb életmódra, mivel elkezdett hízni.

A nők is dicsérik

- Olyan szempontból szerencsés voltam, hogy ez a tíz kiló eloszlott rajtam, viszont sajnos azután szökött fel ez a súlyfelesleg, hogy leraktam a cigit.

- Próbálkoztam mindenféle diétával, de mindig visszajött, úgyhogy nagyon hiszek abban, hogy az életmódváltással lehet radikálisan változtatni az egész életünkön akár lelkileg, akár testileg! - lelkendezett a sztár.

A Tabu TV-nek azt is elárulta, éppen ennek hatására könnyebben kel reggelente, és sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, mint korábban. Ráadásul nem csupán a férfiak bókjait söpri be, hanem a nőkét is, ami számára még nagyobb dicséret!

Adri egyébként az új lemez egyik dalához különleges klipet készített: az Eltűnnék veled 3D-ben is látható lesz. Emellett az Égni veled újra című slágergyanús szerzeményt napjaink népszerű előadójával, Varga Viktorral énekli közösen.

Fotók: Europress, adrimusic.hu

Ezt is szeretjük