Újabb nagyágyút igazolt le az RTL Klub! A magyar színészt ebben a műsorban láthatod

A csatorna kreatív producere megerősítette a hírt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stohl András, Scherer Péter és Lengyel Tamás mellett ősztől Nagy Ervin is látható lesz az RTL Klub nagy sikerű sorozatában, a Válótársakban. A 39 éves, Jászai Mari-díjas színész a Stohl András által megformált Bálint öccsét alakítja majd. Hermann Péter a csatorna kreatív igazgatója is megerősítette a hírt - írja a sorozatwiki.hu.

Fotó: Facebook/Nagy Ervin

Együtt pucérkodtak! A TV2 és az RTL Klub sztárja így állt kamerák elé

A Válótársak eddig levetített epizódjaiban Földes Eszter, Stohl András és Szorcsik H. Viki is meztelenkedett. Nézd meg a képeket!

Együtt pucérkodtak! A TV2 és az RTL Klub sztárja így állt kamerák elé

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük