Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei már másfél évesek: pont olyan göndör fürtjeik vannak, mint az apukájuknak

Borbély Alexandra friss fotót közölt a másfél éves ikrekről, akik már örömmel fedezik fel anyukájuk ruhásszekrényét.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei fotón
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei hatalmasat nőttek. A lányok már másfél évesek, és ebben a korban már anyukájuk gardróbja is elkezdte érdekelni őket. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei 2022. október 12-én születtek. Bár koraszülöttként jöttek világra, teljesen egészségesek és nagyon szépen fejlődnek. A színész házaspár ugyan nem viszi túlzásba, időnként mégis megosztanak egy-egy bájos képet ikerkislányaikról, Franciskáról és Elzáról. Egy évvel ezelőtt a Nők lapja címlapján is megmutatták a kicsiket.

A lányok azóta hatalmasat nőttek, a legfrissebb fotó tanúsága szerint pedig már előszeretettel kutakodnak és nézelődnek anyukájuk gardróbjában. A kép alapján az sem kérdés, hogy édesapjuk, Nagy Ervin jellegzetes göndör fürtjeit örökölték. A Franciskáról és Elzáról készült képet ide kattintva nézheted meg!

Nagy Ervin három lánya együtt: a 14 éves Lolát így csodálták az ikrek

Nagy Ervin olyan videót töltött fel az Instagramra, amelyen együtt szerepelnek ikerlányai és tinédzser gyermeke.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük