Nagy Edmond a Megasztár mackós szívtiprója volt - Ma háromgyerekes apuka
Nagy Edmond már háromgyerekes édesapa.

nagy-edmond-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Edmondot az első, 2003-as Megasztárban ismerte meg a közönség. Sokan ma is emlékeznek Tom Jones Sex Bomb című dalának látványos előadásmódjára, mellyel a zsűri egyetlen hölgytagját, Somát is levette a lábáról.

A mackós énekes végül a hatodik helyen végzett a TV2 tehetségkutatójában, ahol nemcsak Soma, hanem Pierrot, Pély Barna és Bakács Tibor 'Settenkedő' is tapsviharral jutalmazta.

Míg az elmúlt évek felfedezettjei közül sokan civilként folytatták, a 39 éves Nagy Edmond ma is az éneklésből él, rendszeresen jár fellépni.

Nagy Edmond már háromgyerekes családapa

24 éves volt, mikor feltűnt a Megasztárban, ahol öblös hangjával a zsűrit és a nézőket is elkápráztatta. A tehetségkutatót követően jó ideig nagy nőfaló hírében állt, ám 2011-ben találkozott mostani párjával, Margarétával.

Egypetéjű ikerfiaik, Edi és Dávid 2013 nyarán születtek. A két kisfiú annyira hasonlít egymásra, hogy a rokonságból sokan ma sem tudják megkülönböztetni őket. 2016 februárjában újabb gyerkőccel bővült a család: megszületett Brendon. A cirkuszi mutatványos családból származó, siófoki születésű Nagy Edmond nem szakadt el a magyar tengertől, az immár öttagú családjával Balatonszabadin él.

Nagy Edmond és ötéves ikerfiai egy márciusban posztolt fotón.
Nagy Edmond és ötéves ikerfiai egy márciusban posztolt fotón.
Fotó: Facebook/Nagy Edmond

Első lemeze még 2005-ben jelent meg Nagy test, nagy szív címmel. A következő évben pedig egy újabb albumot adott ki Nagy lemez címen. 

- Számomra az éneklés egyenlő az élettel. Ha nem énekelnék, meghalnék. Sokat hívtak énekelni hajóra, ami számomra nagyon megtisztelő volt. Ugyanakkor imádom az országomat, imádok itt énekelni, vannak fellépéseim. Ez nekem így megfelel - nyilatkozta a TV2 Mokka című műsorában 2016-ban, abban az évben, amikor harmadik, saját dalos lemezén kezdett el dolgozni.

A Megasztár első szériájának énekesnői

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során, és mi történt a 2003-as Megasztár énekesnőivel. 

Ezt is szeretjük