"Ez egy nagy bunda volt" - Kiakadtak a kommentelők A Nagy Duett legújabb adásán
Ezek történtek A Nagy Duett ötödik adásában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nagy Duett mai adásában a főszerep a filmeké volt, számos betétdallal készültek a párosok.

Az első fellépők Dér Heni és Kucsera Gábor voltak, az Ámokfutók mindenki által ismert klasszikusát, A szomorú szamuráj című dalt adták elő.

Heni vicces gésaruháját Liptai Claudia sem bírta szó nélkül hagyni:

- Visszarepültünk '90-es évekbe, válltömés és NDK papucs - viccelődött a műsorvezető.

A produkcióval nagyon elégedett volt a zsűri, mindenkitől kilenc pontot kaptak.

- Gábor, te annyira tudsz magadon röhögni, hogy azt csak szeretni lehet - mondta Szulák Andrea.

Keleti Andrea és Peter Srámek a '70-es évek népszerű diszkózenéjét, az Ottawan együttes Hands Up című dalát adták elő. A nézők velük együtt énekeltek, amikor felcsendült a Józsi, hol vagy? címre átköltött magyar verzió.

Kasza Tibi szerint Péternek a '70-es években kellett volna születnie, olyan jól állt neki a dal. A zsűri mindhárom tagját levették a lábáról, akik szerint ez volt az eddigi legjobb produkciójuk, így mindhárom bírától megkapták a maximális pontszámot.

Schobert Norbi és Keresztes Ildikó Bud Spencernek és Terence Hillnek öltözve léptek színpadra, a Különben dühbe jövünk filmzenére produkálták magukat. Az előadás közben előkerült az elmaradhatatlan hagymás bab is, amivel Keresztes Ildikó még a zsűritagokat is megkínálta.

- Mintha a kimaradt jelenteket néztem volna a filmből, amik nem is baj, hogy kimaradtak - nevetett Kasza Tibi.

Az értékelésnél ő volt a legszigorúbb, nyolc ponttal honorálta a produkciót, míg Szulák Andrea és Cooky szerint kilenc pontot érdemeltek - bár a rádiós csak azért vont le egy pontot, mert hideg volt a bab.

Pintér Tibor és Rubint Réka igazi tündérmesei világot varázsoltak a színpadra, amikor elénekelték a Honeybeast Legnagyobb hős című dalát.

Pintér Tibor igazi szőke hercegként állt színpadra, a Játékkészítő stábja pedig még egy sárkányt is kölcsönzött a produkcióhoz, akivel a musicalénekes megküzdhetett Réka királylány kegyeiért.

A zsűri felállva tapsolt nekik, maximális pontszámmal jutalmazták a párost.

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás felrobbantották a színpadot, amikor előadták az AC/DC Thunderstruck című dalát - tombolt a közönség, visítozott a zsűri.

- Pusztító volt, elképesztő, ez döntő színvonal! - ujjongott Kasza Tibi a produkció láttán.

- Hibátlan, tökéletes, őrület! - ismerte el Szulák Andrea is.

Edinát is mindenki dicsérte, a mozgása, a hangja és színpadi jelenléte miatt is bezsebelt néhány bókot, bár Majka szerint a popsija vitte a pálmát a szűk bőrnadrágjában.

Cooky 20 pontot szeretett volna adni az előadásra, de a szabályok csak tíz pontot engedtek, így ők is maximális pontot kaptak az ítészektől.

Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa Roy Orbison Pretty Woman című dalát adta elő. A Micsoda nő! betétdalához a csinos híradós felvette Julia Roberts égig érő csizmáját is, ráadásul háromszor öltözött át a színpadon: volt dögös prostituált, elegáns nő, és a végén még piruló menyasszony is. A zsűri szerint sokkal jobbak voltak mint eddig, Pál Dénes búgó hangjától odavoltak.

Kasza Tibi nagyon megörült, hogy láthatta az átöltöző Demcsák Zsuzsa sziluettjét a színpadról.

"Mindenki azt mondta, hogy végre láttuk Zsuzsát énekelni és táncolni, de láttuk vetkőzni is!"

Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia lázadó hippikké változtak a Hair musical I Got Life című dalához.

A híradós még az asztalra is felpattant a szám kedvéért, és habár többször belezavarodott a szövegébe, a nézők így is őket szavazták meg a legjobbnak. Szulák Andrea külön megdicsérte Pachmann Pétert szexi pocakja miatt.

A műsor utolsó fellépőiként Gloria Gaynor I Will Survive című dalára produkálta magát Berki Krisztián és Fésűs Nelly.

Berki megint kitett magáért, lila fecskében és aranyszínű atlétában gördült színpadra egy korcsolyában. Korizni legalább olyan jól tudott, mint énekelni, ezt a zsűri több tagja is megjegyezte. Ők kapták a legalacsonyabb számot a zsűritől, de a kommentelők is szétcincálták őket, akiknek nemcsak Berki produkciójával, hanem Nelly hangjával is problémájuk volt.

"Már bocsánat, Berkinek nincs hangja ez tény, na de Fésűs Nelly is úgy énekel, hogy komolyan elgondolkoztam, hogy vajon ő eddig énekelt? Borzasztó, remélem az embereknek megjön az eszük és brahiból nem tartják bent őket! Ébresztő!!!!" - írta a Facebookon egy hozzászóló.

Végül Berki Krisztián Fésűs Nellyvel és Pál Dénes Demcsák Zsuzsával kerültek a tabella legaljára. A nézők ezúttal úgy döntöttek, hogy Demcsák Zsuzsának és a jóképű Pál Dénesnek kell távoznia, azonban A Nagy Duett oldalát elárasztották a kommentelők mérges üzenetei, akik szerint Berkinek kellett volna végre kiesnie.

"Nem találok szavakat..... Ez röhej, mindjárt felrobbanok"

"Ez egy nagy bunda volt!"

"Nagyon nagy csalás az egész!!!" - írták a hozzászólók a műsor végén.

Ezt is szeretjük