Ilyen gyönyörű menyasszony volt a Barátok közt színésznője - Fotó
Nagy Alexa kislánykora óta mesés esküvőről álmodik.

nagy-alexa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt sok más színésznőjéhez hasonlóan múlt héten Aliz szerepében Nagy Alexandra is kipróbálhatta, milyen menyasszonynak lenni a kamerák előtt. A 32 éves sztárnak már kislánykora óta konkrét elképzelései vannak arról, milyen esküvőt szeretne majd a való életben. 

Nézzétek ma este a Fókuszt 18:55-kor. Az esküvőnk is téma lesz! 😉💑 #wedding #actorslife #nagyalexandra #hajnaljan

Hajnal Jànos (@hajnaljan) által megosztott bejegyzés,

- Hófehér díszítést, nagyon elegáns esküvőt és egy nagyon fess vőlegényt szeretnék - árulta el a Fókuszban

#szerelem #kedvenckollegam #ferjhezmentem #legszebbnap #legszebbforgatasinap #ezanapiseljott #asokapanagyharang❤️ #hovatovabb

Nagy Alexandra (@nagy_alexandra_official) által megosztott bejegyzés,

Az sem kizárt, hogy Alexa hamarosan igaziból is férjhez megy, hiszen két év után rátalált a szerelem. Párjával két hónappal ezelőtt egy bárban ismerkedtek meg, a férfit a közösségi oldalán is megmutatta. 

- Máté egy nagyon jóképű, nagyon okos, vicces, jólelkű profi kosárlabdaedző, aki egyébként Szolnokra szerződött most. Úriember, aki nem beszél csúnyán - utóbbi számomra nagyon fontos. Abban különbözik a többi kapcsolatomtól, hogy amellett, hogy működik a kémia, olyan, mintha legjobb barátok lennénk - árulta el. 

#💕

Nagy Alexandra (@nagy_alexandra_official) által megosztott bejegyzés,

A szerelmesek már közös nyaralást is terveznek, ha minden jól alakul, Balira utaznak, előtte pedig Amszterdamba repülnek. 

Ezt is szeretjük