Ez a jóképű színész Nádas György fia - A 27 éves Gábor Dávid apja nyomdokaiba lépett
Nádas György hiába figyelmeztette fiát a színészet árnyoldalaira.

nádas györgy
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádas Györgynek, az Erzsébet-díjas és Karinthy-gyűrűs színésznek és humoristának két fia született: Zoltán 1982-ben, Gábor Dávid pedig 1990 nyarán látta meg a napvilágot. Nagyobbik fia a zenei pályát választotta, de a kisebbik is próbálkozott a zenéléssel. Gábor Dávid 2013-ban még az X-Faktorban is feltűnt, a táborba tovább is jutott három igen szavazattal, de az élő adásba végül nem került be. A 27 éves Gábor Dávid végül a színészetben teljesedett ki, számos darabban, például A Pál utcai fiúkban és A dzsungel könyvében is látható.

Különleges a viszonya az apjával

Nádas György saját bevallása szerint sosem volt a klasszikus apafigura, inkább a barátaiként tekintett gyerekeire, ezt pedig kisebbik fia is alátámasztja.

- Kicsit lazább, kötetlenebb, szakmaibb viszony jellemző ránk - mesélte a FEM3 Cafénak Nádas Gábor Dávid.

Hozzátette, sajnos csak ritkán látja édesapját, mert mind a ketten nagyon elfoglaltak. Nádas Györgynek a mai napig sok munkája van, így nincs lehetősége, hogy lássa a fiát a színpadon. A legendás színész egyébként örült annak, hogy a fia a nyomdokaiba lépett, de azért a színészi élet árnyoldalára is figyelmeztette őt. A 27 éves színész elmondta, szerinte biztosan köze volt a pályaválasztásának ahhoz, hogy eleve művészcsaládba született, sűrűn járt színházba, és rengeteg filmet látott kicsi korában, így adott volt a színészet iránti szeretet.

- Nem győztem őt arra figyelmeztetni, hogy valamikor nagyon lent van az ember ebben a szakmában, és azt túl kell élni. Egy fiatalember van olyan szerencsés, hogy ezt még nem tapasztalja meg. De, amikor már érettebb korban az ember egyszer csak úgy lekerül, akkor azért nehéz felállni - mondta Nádas György, aki szerint fia fegyelmezett színésszé cseperedett, büszke is rá nagyon.

Ábrahám Edit fia is a színpadon dolgozik

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki Ábrahám Edit egyetlen fia, Péter.

Ezt is szeretjük