Nádai Anikó smink nélküli és kifestett arca között ekkora a különbség: nem így szoktuk meg a tévében

Nádai Anikót a tévében mindig profi sminkes festi ki. A hétköznapokban azonban nagyon ritka, hogy kisminkelje magát.

nádai-anikó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó az RTL képernyőscsapatának tagja hosszú évek óta. Főműsoridős produkciókban szerepel, 2020 márciusától a Reggeli egyik háziasszonya. A csatorna arcaként profi stáb felel a megjelenéséért: stylistok öltöztetik, fodrász csinálja meg a haját, és szakember készíti el a sminkjét.

Minden műsorban makulátlanul néz ki, smink nélkül viszont nem sokszor láthatjuk a kamerák előtt. A Liluland YouTube-csatorna vendégeként viszont teljesen natúr arccal ült be a beszélgetésre.

Nádai Anikó smink nélkül

Elárulta, a hétköznapokban a sminkelésre szánja a legkevesebb időt, csak akkor ken fel az arcára bármit, ha az esemény indokolja. A szülői értekezletre, boltba, utcára gond nélkül kimegy teljesen festetlenül.

nádai
Fotó: YouTube/Liluland

13 évvel ezelőtt lett országosan ismert, miután bekerült a Való Világ 4-be. Karrierje szempontjából és a megjelenését illetően is hosszú utat járt be mostanra: villalakóként még erősen sminkelte magát, vastag fekete tusvonalat húzott a szemhéjára, ma már nem tudja elképzelni, hogy ennyire feltűnőre fesse ki az arcát.

- Felnőttem. Valahogy rájöttem, hogy az nagyon nem én vagyok. Nem tudom, hogy mit akartam a nagy szemekkel, nagy fülbevalókkal kompenzálni. Már nem csinálok ilyeneket, inkább a természetes, egyszerű dolgokra próbálok törekedni.

Ördög Nóra smink nélküli arca

Ördög Nórához nagyon közel áll a szépségápolás, ezt pedig mi sem mutatja jobban, mint hogy saját kozmetikai cége van. A Nora Beauty Instagram-oldalán szépítkezési tanácsokkal látja el a hölgyeket. Olyan videót osztott meg a követőivel, amelyen smink nélkül látható. 

Ezt is szeretjük