A magyar színésznő és tévés párja szakítottak - Most jelentették be
Pataki Szilvi és Nacsa Olivér három és fél év után szakítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér és Pataki Szilvia 2014 tavaszán jöttek össze. A Barátok közt egykori szereplője és a humorista az egyik legcukibb magyar sztárpár voltak, ezért meglepő Olivér friss Facebook-posztja, amelyben azt tudatja, hogy szakítottak.  

"Kedves barátaink, ismerőseink, tisztelőink!

Szeretnénk elejét venni mindenfajta találgatásoknak, pletykáknak és szóbeszédnek. Szilvi és én 3 és fél év után úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk az életünket. A döntést közösen hoztuk meg, az elválásunk a legnagyobb barátságban, mély szeretetben, békében és kölcsönös tiszteletben történt. Arra szeretnénk kérni mindenkit, legfőképpen a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben azon döntésünket, hogy ennél többet nem szeretnénk megosztani a nyílvánossággal. Abban a nem várt esetben ha kérésünket a sajtó nem tartja tiszteletben úgy személyiségi jogaink esetleges megsértésének következményeként a megfelelő jogi lépéseket kényszerülünk megtenni.

Szilvi és Olivér"

A szakítás hírére nem számított senki, hiszen valahányszor megjelentek egy-egy rendezvényen, egy boldog és harmonikus párt láttunk, azt hittük, a velük kapcsolatban hamarosan esküvőről vagy gyermekáldásról adhatunk hírt. 

Ezt is szeretjük