Vadítóbb, mint valaha! Muri Enikő eddig ismeretlen oldalát mutatta
Klipet forgatott
Muri Enikő első klipje szokatlanul dögösre sikerült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor döntőjében lépett fel először saját dallal Muri Enikő, és már akkor is mindenkit megdöbbentett.

Új klipjében már kiereszti a körmeit, amit bizony pár széles váll bán is, igazi dívaként tekeri ujjai köré a férfinemet.

Pikáns a klip

Kifejezetten pikánsra sikeredett a Késő már: feldarabolt ing, levesbe ejtett mobil, valamint egy székhez kötözött szépfiú is felkorbácsolja az indulatokat.

- A klip története nem más, mint hogy van egy fiú és egy lány, akik egykor szerelmesek voltak. Ám a fiú félrelépett, megcsalta a lányt, aki emiatt kiosztja a férfit. Sok lány szerepel a klipben, akik a barátnőim, a fiúkra pedig ellenségként, végül pedig pusztán bútorként tekintünk - mesélte az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Bár nem az ő neve hangzott el az X-Faktor fináléjának végén, már február elején stúdióba költözött, és felénekelte első slágerét.

A szókimondó dalon először mindenki meglepődött egy kicsit, mivel Enikő a tehetségkutató versenyben inkább líraibb oldalát mutatta meg, de úgy érzi, félreismerték, hiszen ő egy bevállalós lány, aki válogatás nélkül odamondja a véleményét bárkinek.

Új életet kezdett

- Egy új élet kezdetének fogtam fel az egész fellépést: most kezdődik a való világ, elénekelhettem az első dalomat, és egyszerűen úgy érzem, nagyszerű volt - áradozott a szám debütálása után, amire stílszerűen a ValóVilág fináléjában került sor. Nem véletlenül, hiszen a 22 éves énekesnő mentorként korábban Attilát és Seherezádét is tanította.

Saját bevallása szerint két kulcsszó volt a forgatás alatt: a szex és a dögség. A fiatal tehetség eddig sem volt túl szemérmes, most pedig egy szál melltartóban mondja el véleményét, valamint számos kigyúrt, félmeztelen férfin lépdel keresztül.

A tehetségkutató verseny szerelmeseinek jó hír, hogy az X-Faktor legtöbb énekese kijött már egy saját klippel.

Forrás: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük