Muri Enikőék a Nyerő Páros véghajrájában szálltak ki: ezért döntöttek így

Muri Enikő és Tóth Szabi feladták a hideg vizes feladatnál a küzdelmet, a zenészpár lett a Nyerő Páros harmadik helyezettje.

Muri Enikő és Tóth Szabi a Nyerő Párosban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megyeri Csilla és Molnár Zsolti, Törőcsik Dani és Bíró Bea, illetve Muri Enikő és Tóth Szabi kerültek be a top 3-ba a Nyerő Páros hatodik évadában. 

Az elődöntőben a három párosnak a már megszokottá vált, hideg vizes feladattal kellett szembesülniük: esett rájuk a hideg eső, miközben egy-egy kézzel közösen tartaniuk kellett egy virágot, és időnként vihart szimbolizálva hideg levegőt is fújtak rájuk. 

Muri Enikő és Tóth Szabi a Nyerő Párosban

Muri Enikő a 25. percben azt javasolta párjának, adják föl, így aztán a zenész sztárpár lett az idei évad harmadik helyezettje. 

muri-eniko-toth-szabi
Fotó: RTL Magyarország

- Az a helyzet, hogy a fülembe ment nagyon a víz, és gyerekként nagyon sokszor felszúrták a fülemet. Azt hittem, hogy bírni fogom, de aztán rájöttem, hogy nemsokára menni kell koncertezni, úgyhogy most a saját egészségem érdekében döntöttem így - indokolta a műsorvezetőnek, Sebestyén Balázsnak, miért adták fel a küzdelmet. 

A Nyerő Páros 2022 győztese

Megyeri Csilla és Molnár Zsolti lett a győztes a Nyerő Páros hatodik évadában, a fináléban ők kapták a legtöbb szimpátiaszavazatot. A nézők egy része szerint megérdemelték a győzelmet, míg mások szerint Törőcsik Dani és Bea teljesítettek jobban a műsorban, számukra ők az igazi nyerő páros.

Zúgolódnak a nézők a Nyerő Páros győztesén: Megyeri Csilla és Zsolti kaptak hideget-meleget

Megyeri Csilla és Molnár Zsolti nyerte meg a Nyerő Páros 2022-es, hatodik évadát.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük