16 év a korkülönbség! Az RTL Klub sztárja elcsavarta kollégája fejét
Íme, a részletek
Munkácsy Kata színésznő Serbán Attilát bolondította magába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Munkácsy Kata, a Barátok közt Bokros Lindája másfél éve alkot egy párt Serbán Attilával, a Madách Színház színészével.

A 20 éves színésznő volt az, aki kinézte magának, és meghódította nála 16 évvel idősebb kollégája szívét.

Észre se vette

- Két évvel ezelőtt egy darabban játszottunk: ő főszerepet, én meg a kórusban énekeltem. Ekkor kezdtem el neki udvarolni, mert iszonyatosan tetszett. Megpróbáltam felé közeledni, mindenféle praktikát bevetettem, és vártam a reakciót - mesélte az RTL Klub Reflektor című műsorában Munkácsy Kata.

Serbán Attilának azonban hosszú hetekig nem esett le, mit is akar tőle fiatal kolléganője.

- Nem történt igazából reakció, mert én az a típusú férfi vagyok, aki nagyon nehezen veszi észre, ha valaki valamit tényleg akar tőle - vette át a szót a színész.

Végül egy közösségi portálon kezdtek el beszélgetni, majd miután a lány elkérte a számát, elkezdtek randevúzni. A nagy korkülönbség egyiküket sem zavarta soha. A sorozatsztárt szülei féltik ugyan, de ez természetes, hiszen ő az elsőszülött. Választottját ugyanakkor már az első pillanatban megkedvelték.

Kata egy angyalka

Szép lassan össze is költöztek, a színésznő apránként vitte át a holmiját a fiatal színészhez. Mint mondták, egyáltalán nem készültek tudatosan az együttélésre.

- Kata most egy olyan élethelyzetben van, amikor az első helyen áll a forgatás, a másodikon pedig a tanulmányok, mert szeretne továbbtanulni. Én ezekben támogatom őt, nagyon szeretném, ha gördülne az élete előre. Azt szeretem, ha egy nő tisztában van a képességeivel, szereti azt, amit csinál, összhangban van önmagával, mert véleményem szerint csak így működik, így lesz kerek a kapcsolat - árulta el Serbán Attila.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 36 éves színész azt mondta, szerelme a lehető legjobbkor érkezett az életébe. Még egy titkot is megosztott a Reflektor nézőivel: olyasmit, amiről  eddig még nem nagyon beszélt senkinek, de hozzátartozik a történethez.

- Én egy 12 éves, hosszú kapcsolatból léptem ki, amikor Kata nem közvetlenül, de egy kis idő elteltével betoppant ez életembe. Furcsa, amikor a sors ad az embernek egy újabb lehetőséget. Azt szoktam mondani, egy kis angyalka jött az életembe - zárta a beszélgetést mosolyogva.

Fotó: RTL Klub/Nagy Botond, Kaiser Erika

Ezt is szeretjük