Öngyilkos lett a magyar szépségkirálynő - Molnár Csillát 30 évvel ezelőtt koronázták meg
1985. október 5-én koronázták meg a tragikus sorsú szépségkirálynőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

30 évvel ezelőtt, 1985. október 5-én koronázták szépségkirálynővé Molnár Csillát. Akkor még senki sem gondolta, hogy a gyönyörű, bájos fiatal lány kilenc hónappal később önkezével vet véget életének.

1985 kora tavaszán jelentkezett az 50 év kihagyás után először megrendezett magyar szépségversenyre. A döntőt a Budapest Kongresszusi Központ vadonatúj épületében rendezték meg, ahol a korona Csilla fejére került. 

"Én is úgy képzeltem ezt az életet, hogy ez csupa fény és pompa, de azt hiszem, most, hogy belekerültem, ez nem olyan egyszerű. (...) Én nem lehetek ugyanaz, amilyen voltam, én nem mehetek úgy az utcán, ahogy eddig, mert mindenki engem figyel, hogy hogy viselkedem, és nem tudok egy jóízűt nevetni a lányokkal. Lényegében én megmaradtam, ami vagyok, csak azt hiszem, hogy jobban oda kell figyelnem a környezetemre..." - mondta decemberben a Szépleányok című dokumentumfilmben.

1986. február 28-án Máltán, a Miss Európa szépségversenyen harmadik helyezést ért el. A verseny összesített végeredménye alapján Csilla kapta a legtöbb pontot, kereken 60-at, de a korona - ugyanaz, amellyel Csillát Magyarország Szépévé koronázták - végül a svéd lány fejére került.

A 17 éves fiatal lány nem volt felkészülve a váratlan hírnévvel járó pletykákra, rágalmakra, arra, hogy sokan csak kihasználják. 1986. július 10-én szülei házában halálos adag gyógyszert vett be, életét már nem tudták megmenteni.

Sokak szerint Molnár Csilla máig a legszebb magyar szépségkirálynő, neve nem merült feledésbe. Nézd meg a fotóit!

10 kiló felesleg van Laky Zsuzsin! Férjének gömbölyűbben jobban tetszik

Nézd meg, milyen gyönyörű anyuka Laky Zsuzsi egykori szépségkirálynő!

Ezt is szeretjük