Befejezte pályafutását az RTL sztárja
Kihagyhatatlan fotókon!
Molnár Andrea, az RTL II Szombat esti láz című műsorának sztárja befejezte pályafutását.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Andrea, akit a legtöbben a Szombat Esti Lázból, Katus Attila, majd Szilveszter gazda partnereként ismerhetnek, az elmúlt hónapokban végleg befejezte az aktív amatőr versenyzői pályafutását. Azt kevesen tudják róla, hogy nemcsak a tánc szerelmese, de egyben dobogós fitneszvilágbajnok is. Az aktív mozgással töltött idő meg is hozta az eredményt: tökéletes alakját sokan irigylik.

Persze van, hogy az ember eljut egy pontra, ahol azt érzi, kimerült. Molnár Andi egy nagyon intenzív időszakon van túl, mely igencsak igénybe vette a szervezetét, és egy időre elvesztette a lendületet a sportolásban

- Az elmúlt évem nagyon érdekesen zajlott: belekóstoltam a fitnesz világába, és a versenytánc mellett lejártam konditerembe is, illetve elkezdtem futni, biciklizni, és elindultam egy világbajnokságon, ahol harmadik helyezett lettem. Ez télen volt, utána jött a műsor, ami megintcsak nagyon igénybe vette a szervezetemet - mesélte.

Ezt követően úgy döntött, pihen egy hónapot, ami az alakján is meglátszott: sokan nem tudják, de a tánc megterheli az ízületeket, és ha valaki abbahagyja, könnyen felszaladnak rá a kilók.

- A vibrációs mozgásforma remek választásnak tűnt számomra, mert nagyon változatos, teljesen átmozgat, ugyanakkor csak félórás egy intenzív edzés. Meglepő, hogy milyen sokat segített az alakomon, az pedig külön jó, hogy végig melletted van egy szakértő edző - árulta el, mivel nyerte vissza alakját. 

Nézd meg összeállításunkban Molnár Andi irigylésre méltó alakját!

Ezt is szeretjük