Thomas Anders Budapesten! (x)
Élő nagykoncertet ad a Modern Talking sztárja, Thomas Anders a Budapest Parkban!

TA 2100x1400.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Total Dance Festival és az 80’s Disco Retro Festival jóvoltából ismét felcsendülnek a legnagyobb Modern Talking-slágerek élőben Thomas Anderstől, ezúttal egy még látványosabb, 90 perces, egyedülálló élő koncert keretein belül a Budapest Parkban.

Thomas Anders-koncert Budapesten

A szervezők kétévente rendezik meg a koncertet, mely minden alkalommal telt házzal zárul. Az eseménynek a Budapest Park ad otthont, mely Budapest egyik legjobb szabadtéri rendezvényhelyszíne.

TA 840x560.png

- Mindig nagyon várjuk ezt a koncertet, hiszen tudjuk, hogy mennyire szereti a közönség a Modern Talking-dalokat, és igyekszünk, hogy minden alkalommal tudjunk valami még jobbat hozzáadni a rendezvényhez - nyilatkozta Kurucz Dániel, a rendezvény egyik szervezője. Idén a koncert után hajnalig tartó bulival várják a résztvevőket, mely során három színpadon három különböző zenei stílus között válogathatunk. A koncertre megvásárolt belépővel egészen zárásig lehet a Budapest Parkban tartózkodni.

Több mint 124 millió eladott lemez, 14 kiadott album olyan örökzöld slágerekkel, mint a You’re my heart, you’re my soul és a Cheri Cheri Lady: a retró korszak meghatározó német duója örökre beleírta magát a zenetörténelembe. Majd jött a szétválás és az útkeresés külön-külön, néha pedig együtt.

TA 840x560 (2).png

Az 1980-as évek végétől önállóan koncerteztek, majdnem tíz évvel később pedig újra összeálltak, de csak néhány évre, 2003-ban Dieter Bohlen egy koncerten jelentette be, hogy szétválnak, mely nem csak a közönséget, de Thomas Anderst is meglepte. Innentől Thomas önállóan koncertezett és turnézott világszerte. Szólókarrierje ugyanolyan gyümölcsöző, számtalan dalt jelentetett meg azóta, és napjainkig folyamatosan jönnek ki új számai. Önálló, 90 perces koncertjén egyaránt felcsendülnek a legnépszerűbb Modern Talking-slágerek és legújabb zenéi is. 

A koncertre küzdőtéri (normál álló) és teraszjegyek (VIP) is kaphatók. A VIP-jegyekkel jobb kilátás nyílik a színpadra, külön bejárat, italpult és mosdó áll rendelkezésre. A jegyeket érdemes minél előbb beszerezni, mert hamar elfogynak.

TA 840x560 (3).png

Kapunyitás: 18:00

After party: 22:00-tól zárásig 3 színpadon, 3 különböző zenei stílussal a 90-es és 2000-es évekből (hip-hop-r’n’b, retro, techno-trance-handsup)

Esemény: https://fb.me/e/1y8vDw8lq 

Facebook: https://www.facebook.com/80sdiscohungary

Weboldal: https://tdf.hu/thomasanders-2020/ 

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=iyOS1JhmWew

A szervezők a 80-as évek zenéinek rajongóit 09. 17-én is várják a Budapest Parkba, amikor is élőben fellépnek a korszak legnagyobb sztárjai: Sabrina, Boney M, Alphaville, Dschinghis Khan, Ken Laszlo, Szűcs Judith és Soltész Rezső. További információt a www.80disco.hu oldalon találhatunk.

(Képek forrása: Kultúrpark Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Ezt is szeretjük