Te is szavazhatsz a szépségverseny dobogósaira!
Nézd meg a 12 legszebb magyar lányt bikiniben
Közeleg a döntő, szavazz te is. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Véget ért a minden tekintetben első szépségverseny valóságshow. A THE Beauty Pageant Reality 13 héten át volt a legnagyobb videómegosztó portálon követhető, és tétje nem volt kevesebb, mint hogy kik kerülhetnek be a legelegánsabb és legsikeresebb hazai szépségverseny, a Miss International Hungary 2014 döntőjébe.

Megvan a 12 döntős

A mezőny 12 legrátermettebb versenyzőjét hosszas mérlegelés után választotta ki a zsűri, akiket most te is megnézhetsz ide kattintva, sőt te is leadhatod szavazatodat a dobogós helyezésekre.

A hagyományosan a Corinthia Hotel Budapest Nagy Báltermében megrendezésre kerülő exkluzív eseményen és az utána rendezett állófogadáson diplomaták és az üzleti élet krémje is részt vesz.
Jegyek hamarosan kaphatók lesznek a rendezvény weboldalán: http://www.missinternational.hu

Az összes reality videót most is megnézheted, ha eddig nem követted az eseményeket!

De az összes egyéb tartalom - selfie videók és egyéb különkiadások is - elérhető ezen a csatornán.

Mi az a BIG4?

A világon négy igazán nagy szépségversenyt tartanak számon, amelyeket gyakran BIG4 néven emlegetnek. Ezek azok a versenyek, amelyek a legpatinásabbnak és legszéleskörűbbnek számítanak. A Miss Internationalt 1960-ban alapították, melynek jogait a japán kormány 1968-ban felvásárolta. Az erős kormányzati és diplomáciai figyelmet bizonyíja az is, hogy a tavalyi döntőn is Abe Sindzó miniszterelnök felesége látta el a zsűri elnökének teendőit.

A Miss International Hungary szervezői azzal büszkélkedhetnek, hogy 2013-ban szépségkirálynőjük, Ötvös Brigitta, első magyarként bejutott a legjobb öt versenyző közé a Miss International Tokióban megrendezett világdöntőjén. Vagyis Brigi volt az első magyar a TOP5-ben, a Big4 egyikén.
Ezt is szeretjük