Magyar pasik, akikről soha nem gondoltuk volna...
Vannak olyan férfiak, akikről nem gondolnánk, hogy egyszer családot alapítanak. Pedig mintapapák lettek!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Béke és nyugalom kell

A médiába úgynevezett fenegyereke Csiszár Jenő soha nem tagadta, hogy régebben használt különböző tudatmódosítókat. Kedvesével, Újvári Eszter kosárlabdázóval már több mint tíz éve vannak együtt. Eszter kosaras pályafutása miatt sokat utazgattak, így hosszabb ideig Olaszországban éltek.

Hazatérve Szigligeten vettek házat, távol a nagyvárosi zajtól. A választás nem volt véletlen, hiszen kiderült, hogy Eszter hamarosan két csöppségnek is életet ad.

Az ikrek, Dániel Miklós és Márton Jenő azóta most két és fél hónaposak. A 48 éves médiaguru megpróbál sokat segíteni feleségének, és enyhíteni a dupla terhet.

Rapperből fater

Dopeman nemcsak hogy apa lett, hanem házasodna is. A túlságosan szabadszájú fickó számára mindig a zene, a barátok, az alkohol és a nők álltak az első helyen. Majd megismerkedett élete párjával, Andival, aki megajándékozta a 33 éves rappert egy babával.

Dopeman annyira örült a jövevénynek, hogy hajlandó volt teljesen megváltoztatni életmódját, és az esküvőre félrerakott pénzt is a babára fordította. Azonban aggodalomra nincs ok, az esküvő nem marad el. Dopeman kislánya, Fanni három hónapos, szülei pedig ragyognak a boldogságtól.

Néha már pelenkázik is

A producer Árpa Attilának kevés nő tudott ellenállni. Éppen ezért Attila rendszeresen látogatta az éjszakai szórakozóhelyeket, és fűzte a csajokat. Azonban pár évvel ezelőtt megismerkedett a modell Tomán Szabinával, és 2005-ben emlékezetes menyegzőre került sor. Árpa szerint a lánykérés filmbeillő, az esküvő pedig emberfeletti volt.

2006 Karácsonyán megérkezett Amira, Árpáék kislánya. Attila még terhes tornára is eljárt feleségével, sőt, lánya köldökzsinórját is ő vágta el. A producer próbál segíteni, böfiztet, és még néha a pelenkát is kicseréli lánya alatt. Számára ma már családja a legfontosabb.

Titkolt élet

A 41 éves Ganxsta Zolee saját bevallása szerint is éveken keresztül az alkohol rabja volt. Még dalaiban is megírta, hogy nem kell nő, és nem kell gyerek, csak a haverok meg a hajnalig tartó mulatozás az, ami számít. Azt azonban csak kevesen tudták róla, hogy négy éve komoly párkapcsolatban él, és egy éve a legnagyobb titokban feleségül vette szerelmét, Mónikát.

Hamarosan megérkezett a gólya is Zolee-ék házához, és Zana Zoé Martina teljesen levette a lábáról a kemény apucit. Ganxsta ott segít feleségének, ahol csak tud, de a pelenkázást nem vállalja.

A nagy hódító is letelepedett

A 45 éves rádiós műsorvezető, Bochkor Gábor sokáig váltogatta a barátnőit, mígnem rátalált Várkonyi Andreára.

A hirtelen jött szerelemnek hamar eredménye lett. Megszületett Nóra, aki teljesen felforgatta a szülők szürke hétköznapjait. Bocsi munka után rohan haza, hogy minél hamarabb láthassa az imádott lányokat.

Ezt is szeretjük