Pedig már elmúlt 40! Miklósa Erika miniruhában is elképesztő dögös

Miklósa Erika alakján nyoma sincs a kornak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Népszerű énekesnőnk, Miklósa Erika D. Tóth Krisztának árulta el, hogyan került a szakma csúcsára, és hogyan telnek hétköznapjai.

A Metropolitan sztárja szabadidejében asszonytornát tart egy Fejér megyei zsákfalu lakóinak, és közben a jövő évi maratonra készül.

Kikéri férje tanácsát

Igazi dívaként jelent meg a DTK Show stúdiójában, a csillogó miniruha remekül állt karcsú alakján, nehéz elhinni, hogy idén júniusban ünnepelte 40. születésnapját.

A stúdióban mesélt divatszakértő férjéről, Schiffer Miklósról, aki néha viccelődve csak Erika Miklósaként mutatkozik be.

Az énekesnő Krisztának azt is bevallotta: ugyan minden esetben kikéri a stíluspápa férj tanácsát, hogy mit vegyen fel, de végül nem mindig hallgat rá.

Valószínűleg nem sokan tudják, de ha 16 évesen nem éri komoly sportsérülés Miklósa Erikát, talán atlétaként ismerjük ma a nevét.

Karrierje egy véletlenen múlt

Az operaénekesnő véletlenül lett világsztár: egy izomszakadás miatt kellett felhagynia a versenysporttal, ezután fordult más terület felé.

Végül egy osztálytársa javaslatára kipróbálta magát esküvői énekesként - egy ilyen fellépés után szólította meg a násznép egyik tagja, egy énektanárnő, az ő hatására kezdett komolyabban foglalkozni a zenével.

A karrier mellett a sportban is céltudatos, elhatározta, hogy teljesíteni fogja a maratont. Hogy milyen családi tragédia vezetett a fogadalomhoz, és kinek az emlékére készül a 42 kilométeres táv lefutására Miklósa Erika, az a DTK Show ma esti adásából kiderül.

Fotó: MTVA, Zih Zsolt

Ezt is szeretjük