Miklósa Erika kislányával közös fotón: Bibit csak ritkán mutatja meg

Miklósa Erika és férje 2015-ben csecsemőként fogadták örökbe Bibit. A hétéves kislánynak nagyon jó zenei ízlése van.

miklósa-erika-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miklósa Erika a legkevésbé sem az a típusú sztárszülő, aki teleposztolja az Instagramot gyermeke fotójával. Rá az ellenkezője igaz, lányát nem sűrűn mutatja meg a nyilvánosságnak.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő és férje 2015-ben csecsemőként fogadták örökbe Bíborkát, akit csak Bibinek becéznek.

Miklósa Erika kislánya

A Story magazinnak kivételesen olyan fotót mutatott, amelyen együtt szerepelnek az immár hétesztendős lurkóval. A lapnak azt is elárulta, Bibi fogékony a zenére, olyannyira, hogy anyukája ízlését is ő formálja ezen a téren.

Az énekesnő a saját műfaján kívül leginkább a csend zenéjét és a természet hangjait élvezi a legjobban.

- De Bibi ezt másképp gondolja, ő hozza a modern zenét az életünkbe. A férjem viccesen azt szokta mondani: "annyi neked”. Most a lányom miatt üvöltő szelekként hallgatom Manuelt, ValMart, Curtist, de ez így van rendjén. Egyébként jó ízlése van a kislányomnak. Olyan előadókat választ, akikre érdemes odafigyelni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Bibi azért az operát is szereti, kisgyerekként anyukája sokszor vitte magával, az öltöztető vigyázott rá, amíg az énekesnő a színpadon volt.

- Most egyébként úgy látom, hogy a balettet még jobban szereti. Az ő korában én is a balettért voltam oda.

Nézd meg Feke Pál és Gyenesei Leila kislányát is!

Feke Pál és Gyenesei Leila 2019-ig tartó házasságából egy gyermek született. Az immár öt és fél éves Mimit a lehető legjobban óvják a nyilvánosságtól, édesanyja tett kivételt, cuki közös fotón mosolygott vele.

Cover-fotó: RTL/The Voice

Ezt is szeretjük