Mihalik Enikő megmondta a véleményét Palvin Barbiról - Így beszélt kolléganőjéről

Mihalik Enikő elmondta, mit gondol Palvin Barbi karrierjéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú évek óta Palvin Barbara és Mihalik Enikő a két legkeresettebb magyar modell külföldön. Előbbi 25 évesen minden eddiginél sikeresebb évet nyitott: március közepén jelentette be, hogy hivatalosan is a Victoria’s Secret angyala lett, azóta a világmárka készített vele egy bikinis és egy fehérneműs fotósorozatot is, a márka új fehérneműjének arca lett, már második alkalommal a Calzedonia is beválasztotta bikinimodelljei közé, 2017 után pedig ismét a Sports Illustrated híres, Swimsuit Issue nevű, fürdőruhás kiadványának sztárja lett.

A 32 éves Mihalik Enikőt olyan divatcégek és magazinok szerződtették már, mint a Vogue, a MaxMara, a Gucci, a Victoria's Secret vagy a Harper’s Bazaar. Három évvel ezelőtt Mihalik Enikő és Palvin Barbi dolgozott is együtt a 2012-ben alapított, neves fürdőruhamárka, a Solid & Striped egyik kampányában: mindketten bekerültek a 13 kiválasztott modell közé, akik 2016 nyarán az új kollekciót reklámozták. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Squad #LDF

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

A két modell jó viszonyban van egymással. Miután Mihalik Enikő 6 600 000 forintot gyűjtött össze pop-up boltjával az UNICEF-nek, a Blikk arról is kérdezte, mit javasolna a modellkarrierről álmodó lányoknak, ő pedig azt is beleszőtte válaszába, mi a véleménye Palvin Barbiról.

- Nagy kihívás ez a munka, rengeteg kitartás és önbizalom kell hozzá. Örülnék, ha több magyar lány is berobbanna a nemzetközi elitbe, mert azt tapasztalom, nagyon kevesen vagyunk, még kelet-európai viszonylatban is.

Palvin Barbi óta nem hallottam igazán sikeres magyar modellről.

Arra biztatom a hazai tehetségeket, hogy próbálkozzanak bátran, mert attól tartok, jó pár évig nem várható így magyar modellsiker - mondta a napilapnak.

Palvin Barbi Victoria's Secret fürdőruhás fotósorozata

A health.com azt írta, Palvin Barbara alakja üdítő váltás a Victoria's Secret hírhedt, hosszú lábú és döbbenetesen karcsú angyalairól: forrásaik szerint 175 centi és 54 kiló, vagyis a mérete 2-es vagy 4-es. Ez a márka kísérlete lehet arra, hogy valaki a nők többségének testalkatát is képviselje.

Ezt is szeretjük