Kiakadt kollégájára! A magyar énekes elkáromkodta magát a műsorban
Mező Misinek sok volt a feszültség a Voice tegnapi adásában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mező Misi nem bírta idegekkel a The Voice - Magyarország hangja tegnapi adását, amelyben a TV2 tehetségkutatójának utolsó meghallgatását tartották.

Csordás Levente, az egykori Shygys tagja
Henderson Dávid, az est meglepetése

Az énekest ismét ki kellett sípolni, mert elkáromkodta magát amiatt, hogy Caramel az utolsó pillanatig húzta csapata utolsó énekesének kiválasztását.

Nem kapkodta el

A volt megasztáros volt az utolsó Mester, akinek csapata még nem állt össze, pedig jó hangú tehetségekből nem volt hiány. A 30 éves sztár mégis úgy vélte, mindegyikükből hiányzott valami. 

Kollégái értetlenül álltak indoklása előtt, hisz egy olyan remek énekes is színpadra lépett, mint Csordás Levente, a kilencvenes évek népszerű magyar fiúegyüttesének, a Shygysnak az egykori tagja. Caramel mégsem nyomta meg a gombot, amin leginkább Mező Misi akadt ki.

- És egy ilyen ember nem jut tovább! Hát ez ***, komolyan mondom - fakadt ki a Magna Cum Laude rockegyüttes énekese.

A káromkodás mellett egy, az arca előtt elhúzott kézmozdulattal is jelezte, szerinte kollégája nem normális, hogy egy ilyen remek hangú embert nem vesz be a csapatába.

- Nem mondtam még senkinek: nekem te tökéletes vagy! Maga volt a gyönyör! - mondta a 45 éves énekes produkciójáról.

Megérte várni

Csordás Levente Malek Andrea szerint is leénekelné a csillagokat, olyan hangja van, de Somló Tamást is lenyűgözte, aki remélte, az énekes megpróbálkozik a tehetségkutatóval jövőre is. Caramel azonban megérzéseire hagyatkozott, és jól tette.

Csapatának utolsó tagja végül a mindössze 17 éves Henderson Dávid lett, aki a Hosanna című dallal alig 15 másodperc alatt rábírta arra, jelezze, kell neki.

- Először tapsoltam állva valakinek. Nagy szükség van most rád. Nem érdekel, hogy nyálas, te elhoztad az őszinte szeretet üzenetét. Esküszöm, hogy reményt hoztál nekem. Ezen Isten fénye átragyogott! - hangzott Caramel dicshimnusza, miután végre szóhoz jutott a közönség üdvrivalgásától.

A másik három Mestert is lenyűgözte a fiú, megegyeztek abban, hogy társuknak megérte várnia: Mező Misi, akinek a bőre is borsódzott, úgy vélte, a könny a szemében magáért beszél, Malek Andrea azt mondta, csak gratulálni tud, és fényes jövőt jósol neki, Somló Tamás pedig az ötös skálán hatosra értékelte az előadást.

Péntek este tehát összeállt mind a négy Mester csapata, a Voice jövő héten már a nem kevesebb feszültséget ígérő párbajokkal folytatódik.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük