3 gyerekes apuka lett! Végre megmutatta kisfiát a magyar színész
Mészáros Árpád Zsolt három hónapos kisfia, Merse tündéri, mosolygós kisbaba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánk egyik legnépszerűbb musicalénekese, Mészáros Árpád Zsolt ezúttal nem szomorú aprópóból érkezett az RTL KLub Reggelijének stúdiójába, szerencsére most nem betegsége volt a téma.

Rózsa lánya nagyon apás
Merse tündéri kisbaba

Az Operettszínház művésze sokkal vidámabb hangulatban és társasággal érkezett, magával hozta ugyanis bájos nejét és két tündéri gyerkőcét, Rózsát és Mersét.

Először mutatta meg a kisfiát

A gyönyörű fiúcska végigszundította a beszélgetést, így azt se hallotta, amit édesanyja, Gelsi Erika mesélt, amikor a három hónapos csöppség különleges nevéről kérdezték.

- Mindenképpen régi magyar nevet szerettem volna. De mi nem házasodtunk össze, így a kicsi két vezetéknevet kapott. Így lett Mészáros Gelsi Merse, ami szerintem nagyon jól hangzik - magyarázta a büszke anyuka.

A 37 éves nyíregyházi színész elmondta, hogy nem egyszerű háromgyerekes apukának lenni, de ők mindegyik lurkót nagy örömmel fogadták. Nem terveztek nagy családot, sőt, tulajdonképpen mindhárom gyerek meglepetésként, váratlanul érkezett.

Nem terveznek esküvőt

A sztárpárnak egyébként egy nagyfia is van már, a 15 éves Bendegúz, ő nem jött velük a stúdióba, de a színész kamasz fiával is sok programot szervez. A három lurkót említve fel is merült a műsorvezetőkben a kérdés, hogy miért nem házasodott eddig össze a sztárpár.

- 11 éve volt egy eljegyzés, akkor Erika véletlenül el is törte a gyűrűt, amit kapott. Akkor úgy gondoltuk, hogy akkor ez egy rossz ómen, úgyhogy nem tervezünk esküvőt - mesélte viccelődve a színész.

A házassági papír nélkül is boldog pár jelenleg két helyen él, hét közben Budapesten - hiszen a színészt ide köti a munkája - és Nyíregyházán, ahová jól elvonulni a városi nyüzsgés elől.

A jóképű színészt a rajongók több darabban is láthatják tavasszal, a Tháliában az Abigél című musicalben, az Operettszínházban pedig az Ibusár című rendhagyó, Parti Nagy Lajos-darabban lép színpadra.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük