Titkos esküvőt tervezett a magyar színész - Szerelme kikosarazta
Mészáros Árpád Zsolt még karácsony előtt elvette volna a kedvesét egy titkos esküvő keretein belül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mészáros Árpád Zsolt, az Operettszínház sztárja még 2014-ben szeretett bele Brigibe, aki azóta már egy kisfiút is szült neki. Gyermekük, Árpika 2015-ben jött a világra, de a színésznek előző kapcsolataiból született már három gyermeke, Bendegúz, Róza és Merse. A 44 éves sztár úgy érzi, Brigi élete szerelme, 2016 karácsonyán meg is kérte a kezét, most pedig úgy döntött, egy titkos esküvő keretein belül veszi el őt, tudta meg a Blikk.

Kikosarazta a menyasszonya

A színész karácsony előtt tervezte a nagy napot, szűk, családi körben szerette volna kimondani a boldogító igent, de ez a megoldás nem tetszett a szerelmének.

- Titokban, teljes csendben, csak két tanúval szerettem volna elvenni Brigit. Kikosarazott, mondván, ha egyszer lesz esküvő, annak meg akarja adni a módját. Inkább vár még, de nagy lakodalom legyen - nyilatkozta a lapnak.

Mészáros Árpád Zsolt és kedvese, Brigi.
Mészáros Árpád Zsolt és kedvese, Brigi.
Fotó: Facebook/Mészáros Árpád Zsolt

Természetesen ez a kikosarazás nem rontott a kapcsolatukon, ugyanúgy együtt vannak. Mészáros Árpád Zsolt szerint Brigi még fiatal, ennek ellenére remekül összetartja a családot, ráadásul a másik három gyermekével is nagyon jó viszonyt ápol. A szerelmesek egyébként egyszer, 2017 nyarán majdnem összeházasodtak, azonban a túl sok munka miatt elhalasztották a lakodalmat. Nem is csoda, hogy a színész új fogadalmat kötött.

- 2019-ben visszaveszek a tempóból, hogy többet lehessek a családommal. Alaposan be vagyok táblázva, nem panaszkodom, de megengedhetem már magamnak, hogy nemet mondjak olyan felkérésre, ahol körülményes az egyeztetés a többi munkával - magyarázta.

Ezt is szeretjük