Az esti műsorban váratlanul elbúcsúzott a magyar műsorvezetőnő - Az utódja is megvan

Mészáros Antónia otthagyja az ATV csatornát.

Mészáros Antónia ATV búcsú
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Mészáros Antónia hat év után távozik az ATV csatornától. Az Egyenes beszéd műsorvezetője a tévézéssel is felhagy, hátat fordít a médiának, a jövőben az UNICEF magyarországi szervezetének ügyvezető igazgatójaként dolgozik tovább. A 40 éves tévés ezt a tegnapi adásban jelentette be, így búcsúzva el a nézőktől. 

Az Egyenes beszédet korábban Kálmán Olga vezette, aki 2016 decemberében közölte, a Hír TV-nél folytatja tovább pályafutását. A műsorvezetőnő a jövőben valószínűleg Demcsák Zsuzsa lesz, aki június végén, amikor még nem lehetett tudni biztosan, hogy az ATV-hez szerződött, röviden annyit válaszolt: "Úgy néz ki, hogy igen... Egyenes beszéd."

Mészáros Antónia nem először tett egy műsor végén fontos bejelentést.  2014 áprilisában a Szabad szemmel élő adásában közölte, hogy babát vár. Egészen a kilencedik hónapig vezette a műsort, és azzal köszönt el, hogy a műsor már májustól nyári szabadságra megy, mert ő anyai örömök elé néz. Kisfiának, Marcellnek az év májusában adott életet. 

Mészáros Antónia az Egyenes Beszéd július 10-i adásában.
Mészáros Antónia az Egyenes Beszéd július 10-i adásában.
Fotó: ATV/Egyenes Beszéd

Mészáros Antónia televíziós karrierjét Londonban kezdte: a BBC külpolitikai szerkesztőségénél dolgozott, amikor  kiküldték Koszovóba, Zimbabwéba és Irakba is - a haditudósítók közül egyedül ő jutott be az angol hadsereg sivatagi főhadiszállására.

2006-ban az MTVA-hoz került, ahol A szólás szabadsága és az Este című műsorokat szerkesztette, utóbbiban és a Záróra című produkcióban műsorvezetőként is közreműködött. Ugyanebben az évben jelent meg Az unió nomádjai című könyve, ami az Európai Unióhoz történő csatlakozás után nyugatra vándorolt kelet-európai munkavállalók életével foglalkozik. 2011 nyarán a köztévétől többek között őt is elbocsátották. Ezt követően az ATV csatornához szerződött, a Szabad szemmel című vasárnap esti, valamint a Start című reggeli közéleti háttérműsor műsorvezetője lett.

Visszatér a képernyőre a legendás magyar tévés - Az esti műsorban jelentette be

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük