44 évesen elhunyt a magyar énekes - Kiderült, mi okozta váratlan halálát
Meggyes Roland, Mohaman, a Happy Gang alapító tagja elhunyt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész országot megrázta a hír, miszerint mindössze 44 évesen váratlanul elhunyt az Happy Gang egyik alapító tagja, Mohaman, vagyis Meggyes Roland énekes. Nevelőapja, Maruzsi László a találgatásoknak véget vetve tegnap este azt közölte az MTI-vel, hogy a zenész szombat éjjeli halálát szívelégtelenség okozta.

1972. augusztus 22-én született Meggyes Roland  már középiskolás korában zenélt, 1993-ban Paréj Zoltánnal és Móré Andrással megalapította a Happy Gang popegyüttest. Legismertebb számaik a Sokáig voltam távol, a Fiatal szerelem és a Kérek egy kulcsot a szívedhez, Lógatom a lábam, Minő guminő, Lopják a Dzsekimet, Szent karácsony.

Első albumuk Zimme-zumm címmel 1994-ben jelent meg, a második, a Boojaka egy évvel később követte. 1996 májusában telt házas koncertet adtak a Petőfi Csarnokban, a Bravo újság pedig a közönségszavazatok alapján megválasztotta őket az év legnépszerűbb zenekarának. Ugyanebben az évben jelent meg harmadik albumuk Dauer címmel. 1997 kiadták negyedik lemezüket, ami a Freestyle címet kapta.

A csapat 1999-es feloszlása után Meggyes Roland szólókarrierbe kezdett, és a 2000-es évek elején több önálló lemeze jelent meg. 2003-ban visszavonult a zeneszerzéstől, csak 2016-ban tért vissza. Ebben az évben jelentkezett az X-Faktorba is, ahol Puskás Peti és ByeAlex példaképükként fogadták, de Mohaman produkciója nem győzte meg őket, nem juttatták tovább a válogatóból.


Váratlanul hunyt el a a legendás magyar tévés - 70 éves volt

2016-ban is számos kiváló hazai hírességet vesztettünk el. Őket gyászolta az ország.

Ezt is szeretjük