A 2012-es Megasztár nagy átváltozásai
Nézd meg, hogyan változtak át a Megasztár 6 döntősei!

Dia

 	Kullai Tímea 	A váci lány rekedtes hangszíne rögtön elvarázsolta a zsűrit és a nézőközönséget. Bár a 30 éves lány saját bevallása szerint egy kicsit önbizalomhiányban szenved, családja sokat segít neki, hogy ez megváltozzon.

Kullai Tímea

A váci lány rekedtes hangszíne rögtön elvarázsolta a zsűrit és a nézőközönséget. Bár a 30 éves lány saját bevallása szerint egy kicsit önbizalomhiányban szenved, családja sokat segít neki, hogy ez megváltozzon.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Farkas-Jenser Balázs 	Amikor a 21 éves budapesti srác először lépett a Megasztár közönsége elé, a nézők felállva tapsoltak. Falusi Mariann még zsűritársait is meglepte, amikor közölte az angoltanárként dolgozó énekessel, felettébb szexinek találja a színpadon. 	Kapcsolódó cikk: 	Ő lesz a Megasztár új csillaga? Állva tapsolt neki a zsűri »

Farkas-Jenser Balázs

Amikor a 21 éves budapesti srác először lépett a Megasztár közönsége elé, a nézők felállva tapsoltak. Falusi Mariann még zsűritársait is meglepte, amikor közölte az angoltanárként dolgozó énekessel, felettébb szexinek találja a színpadon.

Kapcsolódó cikk:
Ő lesz a Megasztár új csillaga? Állva tapsolt neki a zsűri »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Nagy Adrienn 	A 24 éves kecskeméti lánynak eredetileg virágkötő a szakmája. Élete egyik meghatározó pillanata volt, amikor egy refrén erejéig együtt énekelhetett a Kool and the Gang-gel, és utána beszélgetett is velük.

Nagy Adrienn

A 24 éves kecskeméti lánynak eredetileg virágkötő a szakmája. Élete egyik meghatározó pillanata volt, amikor egy refrén erejéig együtt énekelhetett a Kool and the Gang-gel, és utána beszélgetett is velük.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Horváth István 	A 25 éves kemenesmagasi reklám-marketinges kizártnak tartja, hogy bármilyen negatív hatással lesz rá vagy párkapcsolatára a hirtelen jött siker. A rajongólányok sem jelentenek kísértést számára, így barátnőjének nem kell aggódnia. 	Kapcsolódó cikk: 	Sírhatnak a lányok! A tehetségkutató sztárja szerelmi életéről vallott »

Horváth István

A 25 éves kemenesmagasi reklám-marketinges kizártnak tartja, hogy bármilyen negatív hatással lesz rá vagy párkapcsolatára a hirtelen jött siker. A rajongólányok sem jelentenek kísértést számára, így barátnőjének nem kell aggódnia.

Kapcsolódó cikk:
Sírhatnak a lányok! A tehetségkutató sztárja szerelmi életéről vallott »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Réti Nóra 	A mindössze 17 éves lány másodikos kora óta csellózik, egy éve elkezdett énekelni és gitározni is. Gyerekkora óta erre a versenyre készül, olyan nagy rajongója volt a műsornak, hogy még iskolai fogalmazást is írt róla.

Réti Nóra

A mindössze 17 éves lány másodikos kora óta csellózik, egy éve elkezdett énekelni és gitározni is. Gyerekkora óta erre a versenyre készül, olyan nagy rajongója volt a műsornak, hogy még iskolai fogalmazást is írt róla.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

	Bihal Roland 	A 24 éves kecskeméti fiú 2009-ben vette át Skrapits Erik helyét a magyar tinik egyik legkedveltebb együttesében, a No Thanx-ben. 2 év után azonban csökkent az érdeklődés zenéik iránt, így a formációnak már nem sok jövőt jósolnak. Az énekes a Megasztárban szeretné megmutatni tehetségét szóló énekesként is.

Bihal Roland 

A 24 éves kecskeméti fiú 2009-ben vette át Skrapits Erik helyét a magyar tinik egyik legkedveltebb együttesében, a No Thanx-ben. 2 év után azonban csökkent az érdeklődés zenéik iránt, így a formációnak már nem sok jövőt jósolnak. Az énekes a Megasztárban szeretné megmutatni tehetségét szóló énekesként is.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Szakos Andrea 	A 27 éves tiszavasvári lány mobiltelefonját adta el, hogy vonatjegyet tudjon venni, és el tudjon utazni Budapestre a Megasztár castingjára. Büszke arra, hogy mindig önmaga tud maradni, és nem fél kiadni a gondolatait és érzelmet.

Szakos Andrea

A 27 éves tiszavasvári lány mobiltelefonját adta el, hogy vonatjegyet tudjon venni, és el tudjon utazni Budapestre a Megasztár castingjára. Büszke arra, hogy mindig önmaga tud maradni, és nem fél kiadni a gondolatait és érzelmet.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Burgess Benjamin 	A 17 éves, amerikai születésű fiúi igazán szerencsésnek érzi magát, hiszen a magyart és az angolt is anyanyelvi szinten beszéli. Már gyermekkora óta betartja azt a saját maga által felállított szabályt, hogy ha pénzre van szüksége, nem szüleihez fordul, hanem munkával keresi meg.

Burgess Benjamin

A 17 éves, amerikai születésű fiúi igazán szerencsésnek érzi magát, hiszen a magyart és az angolt is anyanyelvi szinten beszéli. Már gyermekkora óta betartja azt a saját maga által felállított szabályt, hogy ha pénzre van szüksége, nem szüleihez fordul, hanem munkával keresi meg.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

	Radics Gigi	A 15 éves Megasztár-jelölt idén harmadjára méretteti meg magát a műsorban. Az elmúlt hónapokban sikerült annyit fogynia, hogy önbizalommal áll a színpadra.

Radics Gigi

A 15 éves Megasztár-jelölt idén harmadjára méretteti meg magát a műsorban. Az elmúlt hónapokban sikerült annyit fogynia, hogy önbizalommal áll a színpadra.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Szűcs Ádám 	A kisújszállási fiút nemcsak a színpad vonzza a Megasztárban, az is a célja, hogy lelkileg összeszedje magát. A 20 éves tehetség már a válogatón is nehezen indult neki a versenynek, és teljesen kiborult attól, hogy kiejtette a szerinte sokkal jobban éneklő Almás Gergőt.

Szűcs Ádám

A kisújszállási fiút nemcsak a színpad vonzza a Megasztárban, az is a célja, hogy lelkileg összeszedje magát. A 20 éves tehetség már a válogatón is nehezen indult neki a versenynek, és teljesen kiborult attól, hogy kiejtette a szerinte sokkal jobban éneklő Almás Gergőt.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Nagy Kristóf "Bozont" 	A pilisvörösvári tehetség 16 éves volt, amikor rájött, hogy neki a zenélés az életcélja. Napjait és munkáit is úgy próbálja szervezni, hogy minél több kapcsolata lehessen a dallamokkal.  	Kapcsolódó cikk: 	Hajszálon múlt az élete! Otthonában lett rosszul a magyar énekes »

Nagy Kristóf "Bozont"

A pilisvörösvári tehetség 16 éves volt, amikor rájött, hogy neki a zenélés az életcélja. Napjait és munkáit is úgy próbálja szervezni, hogy minél több kapcsolata lehessen a dallamokkal. 

Kapcsolódó cikk:
Hajszálon múlt az élete! Otthonában lett rosszul a magyar énekes »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

	Talán Attila	A 24 éves énekes zeneiskolában tanult énekelni, emellett játszik zongorán, klarinéton és még gitáron is. Nagy Kristóf "Bozonttal" már több mint négy éve barátok, sőt két hónapja együtt is élnek.

Talán Attila

A 24 éves énekes zeneiskolában tanult énekelni, emellett játszik zongorán, klarinéton és még gitáron is. Nagy Kristóf "Bozonttal" már több mint négy éve barátok, sőt két hónapja együtt is élnek.

Fotó: TV2 Sajtószoba
Ezt is szeretjük
Fotó: