Tombol a gyűlölet! Nem bírnak érzelmeikkel a Megasztár riválisai
Tolvai Renáta szerint Giorgio már a párbaj óta neheztel rá, pedig nem adott rá különösebb okot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miközben az elmúlt hetek nagyrészt a Megasztár ötödik szériájának vélt vagy valós szerelmespárjairól szóltak, addig ne feledkezzünk meg arról sem, hogy bizony a Mega-ház egyik-másik lakója nem jön ki olyan jól egymással.

A TV2 operatőre néhány napja ellátogatott a tehetségkutató műsor felfedezettjeinek bázisára, ahol kiderült: Tolvai Renáta és Giorgio között egyre kiélezettebb ellentétek feszülnek - egymás vérét szívják, ahogyan ők mondták.

Úgy civódtak egymással, mint egy idős házaspár

A közös sütés-főzés során is felszínre kerültek a problémák, a két megasztárjelölt úgy civódott, mint egy idős házaspár. A felvételek láttán mégis nehéz lenne eldönteni, hogy valójában mennyire súlyos a helyzet.

Giorgio ugyanis humorral próbálta elvenni az egész konfliktus élét, de hiába a kedves csipkelődésnek álcázott mutatvány, Tolvai Reni végül csak kibökte, hogy szerinte a problémák gyökere hónapokkal ezelőttre nyúlik vissza.

A 19 éves nagyváradi lány elmondása szerint minden a szeptember 25-én adásba került párbaj során kezdődött, ahol egymás mellé osztották be őket, és a Pomádé című film egyik örökzöld slágerét adták elő.

Végül Renátának is sikerült - ez zavarja Giorgiót?

A produkciót követően a zsűritagok Giorgiót jutatták tovább, ám a műsor végén éppen Tolvai Renáta lett az, akit - különleges hatalmuknál fogva - továbbjutattak azon versenyzők közül, akik vereséget szenvedtek a párbajok során.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

A szőke bombázó nem rejtette véka alá, érzése szerint Giorgio egyáltalán nem örült annak, hogy a forduló végén éppen az ő vetélytársa jutott tovább, ám ezt a rágalmat Giorgio határozottan cáfolta.

Fotók: TV2(%oldalmero(513172, 410263)%)

Ezt is szeretjük