Ettől te is padlót fogsz! Fény derült Szíj Melinda eddigi legféltettebb titkára

Szíj Melinda egy társkereső oldalon regisztrálta magát két évvel ezelőtt, ahol naplót és verseket írt.

Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján azt hihettük, hogy már mindent tudunk Szíj Melindáról, a civil szférában külkereskedelmi ügyintézőként dolgozó hölgy azonban még bőven tartogat meglepetéseket rajongói számára.

A Blikk derített fényt a TV2 népszerű tehetségkutató műsora felfedezettjének talán legelképesztőbb titkára, miszerint Szíj Melinda évek óta egy szexpartner- és társkereső honlap regisztrált tagja volt - egészen mostanáig.

Törölte magát

Miután ugyanis a bulvárlap szembesítette a megasztárjelöltet a tényekkel, Melinda elismerte, hogy 2008 augusztusa óta tagja a portálnak, majd azon nyomban törölte is magát, örökre eltüntetve így az oda írt bejegyzéseit.

A Blikk információi szerint Szíj Melinda adatlapján életkorát 85 évre állította be, saját portréfotója helyett Barbra Streisand egyik fényképét töltötte fel, emellett pedig rendszeresen közzétett feltárulkozó naplóbejegyzéseket és verseket.

A TV2 Aktív című műsorában az egyedülálló hanggal megáldott sztáranyuka elmondta, hogy szerinte teljesen természetes dolognak számít az, ha valaki regisztrál egy ilyen oldalra, neki azonban nem a párkeresés volt a célja.

Nem akarta, hogy leleplezzék

Ő ugyanis csak fórumként használta a honlapot, ahol személyazonossága felfedése nélkül tehette közzé személyes véleményét és alkotásait, a törlés mellett pedig azok után döntött, hogy leleplezték, ki is bújik meg valójában álneve mögött.

Melinda mellesleg ennek az oldalnak köszönhetően ismerte meg partnerét, Pétert, akivel saját elmondása szerint jelen pillanatban túlságosan bonyolult kapcsolatban állnak ahhoz, hogy azt mondhatná, egy párt alkotnak.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Pasik ide vagy oda - az Aktívban Melinda elárulta, hogy ha éppen nincs is kedvese, ő bizony ettől még egyáltalán nem érzi magát szinglinek. Ha pedig ilyen erővel és önbizalommal folytatja a vetélkedőt, akár meg is nyerheti azt.

Fotó: TV2(%oldalmero(510900, 416366)%)

Ezt is szeretjük