Fájdalmas vallomás! Szíj Melindát szülei tragédiája sem törte meg

Szíj Melinda édesanyja és édesapja is súlyos beteg, ennek ellenére egyetlen pillanatra sem adták fel.

Szíj Melinda kétségkívül a Megasztár egyik legjobb hangú és legösszetettebb személyisége. Két, egymástól teljesen különböző arca van: a halk szavú, kedves és zárkózott asszony mintha egyenesen újjászületne, amint a színpadra lép, és énekelni kezd tiszta szívből.

A 41 éves, kereskedelmi ügyintézőként dolgozó asszony megpróbáltatásai a Megasztár ötödik szériájának indulása óta a nyilvánosság előtt zajlanak. Melinda nem titkolta el, hogy először lánya, Vivien, majd párja, Péter fordult ellene, mivel egyikük sem nézte jó szemmel, hogy indult a Megasztárban.

Megszólalt az édesanyja

Arról azonban senki sem tudott, hogy a tehetségkutató műsor aranytorkú felfedezettjének a múltja is bővelkedik szenvedésben és tragédiákban - egészen mostanáig.

A Hot magazin ugyanis megkereste Melinda szüleit a Kisbajcs nevű, Győr melletti településen.

Melinda anyukája, Ilike felkavaró őszinteséggel mesélt arról, hogy az elmúlt években mennyi csapás érte őt és a családot.

A lelkiismeretes és emberfeletti erővel rendelkező nagymama két szívinfarktuson van már túl, férje, István pedig agyvérzést kapott, és teljesen lebénult.

Az egész családra ő vigyáz

Ilike tehát egyrészt nap mint nap gondoskodik férjéről, aki betegsége miatt képtelen ellátni magát, vezeti a háztartást és gondozza a haszonállatokat, emellett pedig Melinda két gyermekére, Vivienre és Olivérre is vigyáz, akik a Megasztár idejére odaköltöztek hozzá.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

A mindennapos megpróbáltatások és küzdelmek ellenére Ilike egyetlen pillanatra sem adta fel, önzetlen szeretete és törődése pedig, amit szerettei iránt tanúsít, nemcsak példaértékű, hanem igazán megható is. Ilike természetesen nem rejtette véka alá, hogy mennyire büszke lányára, és mindig a tévé előtt szurkol neki.

Fotók: TV2(%oldalmero(508343, 414045)%)

Ezt is szeretjük