Végre! A Megasztár bujkáló szerelmespárja már felvállalja viszonyát
Lakatos Yvette és Tóth Ádám igenis egy pár, ezt pedig a Mokkában is megerősítették.

Az elmúlt hetek során lázban tartotta a Megasztár ötödik szériájának nézőit, hogy vajon mi is lehet Lakatos Yvette és Tóth Ádám között, a TV2 népszerű tehetségkutató műsorának felfedezettjei azonban titkolták románcukat - egészen mostanáig!

A 16 éves lány és az időközben már kiesett Adam's Comedy együttes frontembere természetesen nem tudta teljes mértékben palástolni, hogy mit éreznek egymás iránt, hiszen a kívülállók is érezhették, hogy izzik körülöttük a levegő, arról nem is beszélve, hogy látták már őket félreérthetetlen helyzetben.

Önfeledten turbékoltak

Az imádnivaló Mega-pár néhány napja a TV2 Mokka című műsorában tette tiszteletét, ahol immáron bátran és büszkén felvállalták kapcsolatukat.

Ezt megelőzően egy operatőr elkísérte az újdonsült szerelmespárt egy budapesti cukrászdába, ahol a fiatalok önfeledten turbékoltak.

Miközben ínycsiklandó édességekkel kényeztették egymást, Ádám elárulta, hogy egyértelműen több van közöttük, mint barátság.

A jóképű fiatalember meghatottan idézte fel azt a döntőt, amikor a lelátón hallgatta végig, ahogy szíve hölgye elénekelte Kovács Kati Találkozás egy régi szerelemmel című dalát.

Nem teszik kirakatba szerelmüket

De azt azért tegyük hozzá, hogy boldogságuk ellenére nem szívesen teszik kirakatba szerelmüket, ami teljesen érthető. Hiszen ki akarna a kamerák kereszttüzében csókolózni kedvesével, vagy például kiteregetni magánéletének minden apró részletét, ami igazából csak kettejükre tartozik?

A Mokkában Vujity Tvrtko és Demcsák Zsuzsa érdeklődésére azonban annyit azért elárultak, hogy tényleg egy párt alkotnak. Keserűségüknek is hangot adtak, hiszen a Megasztár miatt nagyon kevés időt tudnak csak együtt tölteni, és csak a döntőkben, a klubkoncerteken és az interjúkon lehetnek együtt.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Ádámot ugyanis a szigorú szabályok miatt a Mega-házba sem engedik be, ez azonban nem akadályozza meg őket, hogy tartsák a kapcsolatot, Ádám elárulta például, hogy sokat beszélgetnek telefonon, az sms-cunamikról nem is beszélve, ahogyan ő fogalmazott.

Fotó: TV2(%oldalmero(512302, 417827)%)

Ezt is szeretjük