Erotikus fotókon pózolt a Megasztár előtt Kállay-Saunders András
A jóképű fiatalember a tehetségkutató előtt belekóstolt a modellkedésbe, és nem is kis sikerrel.

Kállay-Saunders András nemcsak énekesi tehetségével, de szexepiljével is meghódította hölgyrajongóit. A 25 éves, New Yorkban született fiatalember tehát minden szempontból született megasztár, ám a következő fordulók során még számos megmérettetés vár rá is.

A jóképű énekesről már eddig is lehetett tudni, hogy édesanyja világhírű modell volt. Arra azonban csak nemrég derült fény, hogy a Megasztár ötödik szériája előtt, édesanyja nyomdokaiba lépve, bizony ő is belekóstolt a modellkedésbe - ugyanis pikáns-erotikus fotók készültek róla!

Zavarba hozta a hölgyeket

Ezeket ő maga mutatta meg az Aktív adásában, amivel sikerült alaposan zavarba hoznia vetélytársait, Tolvai Renátát, Lakatos Yvette-et és Patai Annát - utóbbi nagyon aranyosan csak annyit tudott mondani, hogy kisülnek a szemei a meglehetősen pajzán képek láttán.

A félénk, halk szavú és szerénynek hitt szívtipró egy egészen más oldalát tárta fel a fotózás során, amire egy hónappal a TV2 tehetségkutató műsorának kezdete előtt került sor.

Édesanyja, Kállay Katalin hosszú időn keresztül próbálta felkelteni fia érdeklődését a modellkedés iránt, de sokáig úgy tűnt, hiába.

Profiként pózolt

Aztán András mégiscsak beadta a derekát, a divatfotós pedig nem rejtette véka alá véleményét, miszerint sem a hideg víz miatti didergés, sem pedig a tapasztalatlanság nem látszott rajta a közös munka során. Sőt, a fotós elmondása szerint András úgy pózolt, akár a profik.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Ám hiába olvadoznak a hölgyek a képek láttán, Kállay Saunders András ugyanis elmondta, hogy a hangjával, nem pedig sármos vonásaival és kidolgozott testével szeretné kivívni a közvélemény dicséretét. Vallomása tükrében tehát egy jó darabig biztosan nem készülnek majd róla hasonló felvételek.

Ezt is szeretjük