Párja ezért szakított vele! A Csillag Születik sztárja óriási változáson esett át
Fotók
Gomes-Martins Klaudiaként ismertük meg öt éve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gomes-Martins Klaudia a Csillag Születik 2011-es szériájában tűnt fel először, ahol különleges és szívhez szóló táncprodukcióival pillanatok alatt belopta magát a nézők és a szigorú zsűritagok szívébe.

A tehetséges táncosról az elmúlt évek során nem sokat lehetett hallani, többek között ennek okairól is őszintén mesélt a Fókusznak adott interjújában.

- Minden családban nagyon sok a titok - kezdte vallomását, majd hozzátette, hogy szerencséjére neki nem kellett semmit sem eltitkolnia szerettei elől.

Habár Gomes-Martins Klaudiaként látta meg a napvilágot, óvodáskorában kezdte először azt érezni, hogy nem a megfelelő testbe született, és kislány helyett sokkal inkább fiú szeretne lenni – emiatt például harisnyát sem volt hajlandó felhúzni.

Édesanyja elfogadó volt ezzel kapcsolatban, és mint elmondta, gyönyörű családi élete volt, amelyet az el- és befogadás jellemzett. Másokkal ellentétben középiskolás korában sem érték attrocitások, de ebben fontos szerepet játszott nyíltsága, hiszen mint elmondta, nem akart senkinek más mesét beadni magáról, nem akarta magát másnak láttatni, mint aminek valójában érezte magát.

Mindig is csak a hozzá közel álló emberek véleménye érdekelte, a Csillag születikben szerzett élményeit pedig így foglalta össze:

- A Csillag Születik azt mutatta meg, hogy az emberek hányféleképpen tudnak bántani ezzel kapcsolatban.

Ezt követően el is tűnt a nyilvánosság elől, és kezdetét vette a nemváltoztató műtétsorozat, melynek végén Gomes-Martins Klaudiából egy férfi, Matteo Gomes-Martins lett. A nagy változások őt boldoggá tették, a párkapcsolata viszont nem állta ki ezt a próbát, ezért végül szakítottak kedvesével.

Habár folyamatosan változik a világ, Matteo úgy érzi, nehéz eldönteni, hogy egy ilyen műtét tabunak számít-e manapság Magyarországon, abban viszont biztos, hogy ellentmondásos maradt a megítélése a közvélemény részéről egy ilyen operációnak, amikor nőből férfivá operálnak valakit.

Az RTL Klub tehetségkutatójának felfedezettje higgadtan, bölcsen és harmóniával teli érzések közepette vallotta be, hogy most jött el a pillanat, hogy elmondja, a változás bekövetkezett. Végre megtalálta önmagát, az átalakulás pedig nagyon pozitív és végleges. A személyi igazolványba is bekerült az új neme, ő pedig végre megnyugodhatott, hiszen mostanra a helyére került végre minden az életében.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, RTL Klub/Fókusz

Tiniként került a Csillag Születikbe! 9 év alatt ennyire megváltozott

Képeken a Csillag Születik sztárjai egykor és most. Nézd meg régi és új fotóikat!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük