Kautzky Armand közel a 60-hoz is irtó sármos: James Bond magyar hangja és sztárok a Marsra magyar! premierjén

Nagy sikerrel mutatták be tegnap este a Marsra magyar! dokukomédiát, az első hazai gyártású, online, előfizetés nélkül elérhető sorozatot.

kautzky-armand-cover

Nagy sikerrel mutatták be csütörtök este a Marsra magyar! dokukomédiát, az első hazai gyártású, kifejezetten az online térbe készülő, előfizetés nélkül elérhető sorozatot. Az ünnepélyes premieren az online sorozat első két epizódját vetítették, amit a vártnál is hangosabb ováció fogadott. 

A Magyar Telekom és a Pusztai Ferenc vezette KMH Film koprodukciójában készült Marsra magyar! című áldokumentumfilm-sorozat könnyed kikapcsolódást garantál, mely bármikor és bárhonnan ingyenesen elérhető lesz. Az epizódok május másodikától heti rendszerességgel láthatóak díjmentesen az Indexen.

Marsra magyar!-premier

A 13 részesre tervezett első évad epizódjai a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjai körül szerveződnek, ahol krízishelyzet alakul ki, amikor a gyár alapanyagait beszállító cég, az AL-VA-RÉZ Kft. telephelyébe meteorit csapódik. A határozott és jó kiállású ügyvezető igazgató, Hajnal Károly (Csőre Gábor), fejvesztve hívja össze a válságstábot, hogy a lehető leggyorsabban megtalálják a módját, miként vészelhetik át ezt az időszakot. 

A helyzetet az sem könnyíti meg, hogy éppen ekkor érkezik a Hajnal-Vasadhoz egy realitystáb, akik a gyár mindennapi munkáját örökítik meg. Az értekezleten hamar elszabadulnak a hajmeresztően képtelen ötletek és profilváltást sugalmazó megoldási lehetőségek. Aztán egy váratlan pillanatban pittyen az igazgató telefonja, e-mail érkezik - bármily hihetetlennek is tűnik, ott van a levélben, feketén-fehéren: a világ vezető űrkutatási hivatalánál, a NASA-nál felmerült a cég neve lehetséges fémfeldolgozóként. És nem máshol, mint a Mars Expedíció beszállítói közt!

A Marsra magyar! című, új magyar szitkom főbb szerepeiben Csőre Gábor, Badár Sándor, Stefanovics Angéla, Gyöngyösi Zoltán, Földi Csenge, Német Klára, Keresztes Tamás, Stork Natasa, Thuróczy Szabolcs, Edvi Henrietta és Labán Roland láthatóak. A narrátor Kautzky Armand. 

A csütörtök esti díszbemutatón a Marsra magyar! első két részére a szereplőkön kívül más sztárok is kíváncsiak voltak. Nézd meg őket képes összeállításunkban!

A Marsra magyar! sorozatot humorát fémjelző Végh-Kálmánchelyi-Stefanovics alkotótrió nevéhez olyan különleges projektek fűződnek, mint az uristen@menny.hu, a Libiomfi című film, vagy a 2019-ben berobbant Anzselika Habpatron YouTube-csatorna.

Producere Pusztai Ferenc, akinek számtalan magyar sikerfilmet köszönhetünk, nevéhez fűződik a többek között A Nyomozó, az Utóélet, a Lajkó - Cigány az űrben vagy a Szabadesés című filmek.

A sorozat rendezője Végh Zsolt, producere Pusztai Ferenc, a vezető forgatókönyvírók Kálmánchelyi Zoltán, Végh Zsolt, Wágner Levente, a dramaturg Zsigó Anna, operatőr Dobray Máté, a látványtervező Fekete Anna, a jelmezekért pedig Rátkai Dávid felel.

Cover-fotó: Index/ Németh Kata, Kaszás Tamás

A cikk támogatott tartalom.

Marsra magyar! május 2-ától, csak az Indexen.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük