A világsztárokat is túlragyogta a gálán a magyar színésznő - Képeken Marozsán Erika
Ma 42 éves
Marozsán Erika sikeres külföldön is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 42. születésnapját Marozsán Erika, azon kevés magyar színésznők egyike, aki külföldön is nevet szerzett magának. Balettművésznek készült, ám táncművész helyett végül színművész lett belőle. Az Új Színház és a kaposvári Csiky Gergely Színház társulatának is tagja volt.

17 évesen, 1989-ben debütált a filmvásznon a Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart című tévéjátékban. Első nagyjátékfilmjét 1993-ban készítette el Rám csaj még nem volt ilyen hatással címmel, míg az első igazán komoly sikert a Pannon töredék hozta meg számára 1998-ban. T

Egy évvel később egy német produkcióban, a Seress Rezső életét feldolgozó Szomorú vasárnap című alkotásban mutatkozott be a nemzetközi filmpiacon, ahol máig keresett színésznő. Még az Oscar-gálán is végigvonulhatott, miután szerepelt a 2000-ben készült, az Oscar-díjra jelölt One-Day Crossing (Egy nap története) című magyar-amerikai rövidfilmben.

Marozsán Erika nem csak tehetségével, de szépségével is nagy sikert arat. Nézd meg, milyen ruhákban láthattuk a gyönyörű színésznőt egy filmbemutatón vagy egy filmfesztiválon!

Dér Heni fehérneműben állt a színpadra

Képes összeállításunkban megnézheted Dér Heni 5 legdögösebb fellépőruháját, amit az elmúlt egy évben viselt.

Ezt is szeretjük