Bevállalta! Anyaként is bátran dobta le magáról a ruhát Marozsán Erika

Marozsán Erika a Cabaret című előadásban bebizonyította: közel a 40-hez is lehengerlően gyönyörű.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2010 decemberének végén nagy sikerrel mutatták be a Cabaret című színdarabot a budapesti Centrál Színházban Bozsik Yvette rendezésében, amelynek főszerepét Marozsán Erika és Csányi Sándor alakítják.

Minden idők egyik legsikeresebb musicaljének túlfűtött feldolgozásában Marozsán Erika aggodalmaskodás nélkül dobta le ruháit, ami teljesen érthető a részéről, hiszen 38 éves anyukaként lenyűgözőbben néz ki, mint bármikor eddig valaha.

Hét év után most állt újra színpadra

A nemzetközileg is elismert színésznő Sally szerepe miatt költözött haza New Yorkból, és mint karácsony előtt az Aktívnak elárulta, hét év után most állt először újra a színpadra, ám a hosszú szünet egyáltalán nem okozott neki problémát.

- Úgy érzem, mintha csak tegnap hagytam volna abba az utolsó próbát. A színjátszás olyan, mint biciklizés: az ember sosem felejti el - nyilatkozta a gyönyörű színésznő, akinek alakítását nemcsak a nézők, de a kritikusok is imádták.

Pedig egyáltalán nem volt könnyű dolga. A provokatív és erotikus jelenetekben bővelkedő előadás során ugyanis az 1972-es - mára már klasszikussá vált - filmfeldolgozás főszereplője, Liza Minelli után kellett megbirkóznia a kihívással.

Csányi Sándor nem dalolt

Sally Bowles szerepében azonban Marozsán Erika gond nélkül helytállt: tehetsége, szépsége és szexepilje mellett kiváló hangjával és tánctudásával is pillanatok alatt lenyűgözött mindenkit, érthető, hogy nagyon örültek hazatérésének.

A különleges musicalben rajta kívül feltűnik még Haumann Péter és Básti Juli is, a konferanszié szerepében pedig Keresztes Tamás brillírozott, de Csányi Sándort is dicsérték, akinek a többiekkel ellentétben nem kellett dalra fakadnia.

- Én effektíve nem találom el a hangot, tehát nincs értelme, hogy belekezdjek, mert nem lesz belőle semmi - árulta el mosolyogva a színész, aki hozzátette, hogy így a nézők is jobban jártak, annak pedig örül, hogy végre nem egy szívtiprót kellett eljátszania.

A januárra tervezett öt előadás közül az első háromra már az összes jegy elkelt, aki azonban szeretné megtekinteni, az január 22-ére és 30-ára még vásárolhat jegyeket a Centrál Színház hivatalos honlapján.

Ezt is szeretjük