Hátborzongatóan hasonlít elhunyt bátyjára! Fotókon a magyar énekesnő kisfia
Marót Viki kisfia nagyon hasonlít az énekesnő elhunyt testvérére.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar nemrég ünnepelte a tizedik évfordulóját, gyakorta vannak fellépéseik a fővárosban és vidéken is. Ám a nagy koncertezések közben Vikinek édesanyai teendőket is el kell látnia, hiszen egy három és fél éves kisfiú, Ádám anyukája.

2011-ben Ádámmal
Nem látszik rajta, hogy szült

Szerencsére jut idő a munkára és a gyerkőcre is, mivel csak hétvégén van tőle távol, de a hétköznapokat együtt tudják tölteni, mesélte a 31 éves énekesnő az RTL Klub Reflektor magazinjának.

Ádám 2010 decemberében született, és igazi rosszcsont lurkó: imádja a veszélyes dolgokat, és izeg-mozog megállíthatatlanul. Ugyanakkor anyja állítása szerint nagy csajozógép is - ez a tulajdonsága Vikit egyértelműen a bátyjára, Flipper Öcsire emlékezteti. 2008-ban elhunyt testvérét egyébként külsőleg is idézi a kisfiú, ugyanolyan átható kék szeme van, mint neki volt.

Flipper Öcsi fiatalon
Ádám most három és fél éves

Mint Viki elárulta, igazi aggódó anyuka, a férje azért több dolgot megenged a kicsinek, de ha például a hatalmas sövényvágó ollóval ketten ügyködnek a kertben, akkor ő olyankor alig mer odanézni. Mindenesetre nem csodálja, hogy ilyen eleven fia született, mivel ő is éppen ilyen volt.

Fotók: RTL Klub/Reflektor; Facebook/Marót Viki Artist

Sztártestvérek

Nézd meg a galériát, ahova olyan sztárokat gyűjtöttünk, akiknek a testvére is ugyancsak a showbizniszben dolgozik.

Ezt is szeretjük