Autóbalesetet szenvedett a csinos magyar műsorvezető
A korlátnak csapódott
Marenec Fruzsina autójával a szalagkorlátnak csapódott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balesetet szenvedett Marenec Fruzsi. A SportKlub csinos műsorvezetője gyakorlás közben elveszítette uralmát járműve felett a Slovakia Ringen, és a szalagkorlátnak csapódott.

Szerencsére nem esett bántódása, és az autóversenyzéssel sem hagyott fel az eset miatt, így a hétvégén újra rajthoz áll a Lotus Ladies Cup következő futamán, a Pannónia-ringen.

Balesetet szenvedett

Marenec Fruzsinak nem szegte kedvét a baleset, így továbbra is keményen edz, hogy egyre jobb helyezéseket érjen el a Lotus Ladies Cup futamain. A bajnokság indulói bemelegítésképpen egy gokartpályán mérték össze tudásukat, a SportKlub MezTelenül című műsorának kamerái előtt.

- Volt egy balesetem a Slovakia Ringen, ahol egy kanyarban megcsúszott a kocsim hátulja, és elvesztettem az uralmat az autó felett. A kocsi pörgött-forgott, majd a szalagkorlátnak csapódott. Az eset után volt bennem egy kisebb félsz, de mivel így megéreztem, hogy mennyire masszív a jármű, továbbra is magabiztosan ülök be a volán mögé. Úgy érzem, a történtek nemhogy visszavetették, inkább előre mozdították a fejlődésemet - magyarázta.

Bizakodva néz a verseny elé

A Barátok közt egykori szereplője a gokartversenyen is jó eredményt ért el, ahogy fogalmazott, a harmadik és a negyedik lett a teljes csapatból.

Bizakodva néz a következő verseny elé, amely a Pannónia-ringen lesz. Mint mondta, nagyban javítja az esélyeit, hogy a lányok többsége még nem találkozott a pályával, az ő mentora, Tóth Zoltán viszont már többször versenyzett itt, így hasznos tanácsokkal tudta segíteni.

Marenec szeretne a középmezőnyben végezni, ha pedig a korábbi eredménye megismétlődne, az óriási boldogsággal töltené el.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük